TOP

Exterior Living – Genieten van het buitenleven

Exterior Living startte verschillende genera­ ties terug als houtfabrikant en is uitgegroeid tot een 100 man sterke kmo. Hout vormt nog steeds een belangrijke pijler, al richt de onderneming zich sinds een aantal jaar ook op nieuwe materialen en productcategorieën. De hoofdfocus van Exterior Living: de klant laten genieten van het buitenleven. De tuin wordt een steeds belangrijker deel van de woning, en daar wil Exterior Living zijn steentje aan bijdragen door de klant een beleving op maat aan te bieden. Deze tuinbeleving op maat vertaalt zich in vier aparte categorieën: aluminium constructies, tuinconstructies, zwembaden en tuininrichting. Een volledig pakket waarmee de klant zijn tuin volledig naar eigen smaak kan inrichten.

 

Totaaloplossingen voor elk type tuin

Het aanbod van Exterior Living steunt op de grote ervaring met hout, aangevuld met de knowhow op het vlak van nieuwe materialen als aluminium en wpc. Tel hierbij ook zwem­ baden en complete tuininrichting, en je hebt als klant één partner die je volledige tuin­ beleving tot in de puntjes verzorgt. Poolhouses, carports, tuinhuizen en zwembaden, maar ook terrasoverkappingen, tuinschermen en zelfs tuinmeubilair: een volledige buiteninrichting op maat van jouw behoeften. En bovendien voor elke stijl: het warme karakter van hout en het moderne aspect van aluminium zor­ gen ervoor dat elk type tuin volledig tot zijn recht komt. De plaatsing gebeurt steeds door professionele verdelers, bij wie je als klant steeds terecht kunt voor advies en service. Deze verdelers zijn zorgvuldig geselecteerd door Exterior Living en voldoen aan strenge voorwaarden.

 

Nieuwe, innovatieve producten

Exterior Living onderscheidt zich al enkele jaren door zijn unieke productaanbod, denk maar aan de mogelijkheid om overkappingen in één enkele constructie te combineren met een bergruimte. Stijlvol, maar vooral ook han­ dig omdat je alles mooi kunt opbergen tijdens de winter en je tijdens de zomermaanden alles binnen handbereik hebt. Begin 2022 lanceert Exterior Living een gloed­ nieuw product, dat opnieuw getuigt van de zin voor innovatie en van de slimme combinaties van producten en materialen. Met Baalu ont­ wikkelde het bedrijf een overkappingssysteem met lamellen aan de bovenzijde die je kunt openen en sluiten zoals jij wenst: open om van de zon te genieten, halfopen om schaduw te creëren, of zelfs volledig gesloten om ook bij regen of tijdens de koudere maanden van het buitenleven te genieten. En zoals steeds bij Exterior Living laat ook dit nieuwe product zich perfect combineren met elke stijl of architectuur en kan in verschillende vormen geplaatst worden (vrijstaand of aan­ gebouwd, gebruikt als poolhouse, overdekt terras, buitenkeuken enz.).

 

 

Exterior Living
Bruggesteenweg 245
8830 Gits
051 21 13 48
www.exteriorliving.be