TOP

Timeless Living

Op een stille landweg in de leiestreek mochten we aankloppen bij een realisatie van Timeless Living. Nancy Van Ryckeghem van Timeless Living: “Authenticiteit en charme worden gecombineerd met de hoogste technische functionaliteit en afwerking. Of het nu gaat om een volledige nieuwbouw of een beperkte renovatie, we verwerken onze ziel van bij het eerste ontwerp tot het kleinste afwerkingsdetail.”

De uitgebalanceerde vormgeving en verhoudingen spreken meteen aan wanneer we de woning betreden. Dat kwaliteit voorop staat merken we meteen aan de gebruikte materialen en de rijke texturen. Smeedijzeren deuren begeleiden ons naar de woonkamer waar een luxueuze zwarte kastenwand statig de sfeer bepaald. In de keuken zet natuursteen de toon terwijl de handgeblazen glazen flessen van Paveau voor een kleurrijk accent zorgen. De aangename rust die over ons heen valt in de woning vinden we ook terug in de tuin. Je merkt het zo, hier gaat het om genieten!

 

 

TIMELESS LIVING · 0475 96 42 16 · www.timelessliving.be
AC RAMBOUX INTERIEUR · 0474 53 61 77 · www.acramboux.be