TOP

Taes Keukens & Interieur

‘Taes’: de familienaam die al sinds vier generaties het bedrijf Taes Keukens & Interieur kleur geeft. Wat ooit als schrijnwerkerij begon, groeide van vaders op zonen uit tot een bloeiende zaak in interieurvormgeving. Sinds enkele jaren zet het bedrijf meer dan ooit in op totaalinrichting: “Vandaag de dag staan wij in voor het totale interieurverhaal”, vertelt schoondochter en interieurvormgever Saar. “Van concept tot plaatsing, van mood board tot het kiezen van decoratie: wij kunnen alles voor onze rekening nemen. De meeste nieuwe klanten contacteren ons voor het ontwerp en de uitvoering van hun keuken, waarin ook de historiek van het bedrijf ligt. Wij gaan echter verder dan de standaardkeuken doordat we heel wat extra’s toevoegen die voor de klant van belang zijn. Denk aan een ontbijtkast, schuifdeuren, kruidenrekjes, specifieke materialen, atypische afmetingen, speciale handgrepen…: die details maken een keuken persoonlijk en net daarom zijn ze zo belangrijk.”

“Klantenbinding is voor ons essentieel. Ons cliënteel komt naar ons omdat het weet dat we net dat tikkeltje meer aanbieden, dat we ontwerpen en aanpassen tot het voorstel helemaal aansluit bij haar wensen. Het zijn ook die tevreden klanten die achteraf meestal terugkomen voor andere realisaties in hun woning, zoals tv-meubels, binnendeuren, dressings, badkamermeubels, bureau’s… We kunnen daarbij de samenhang van het geheel goed bewaken. We kennen de klant en zijn woning goed, we begrijpen welk plaatje hij voor ogen heeft. Ook het ontwerp en de inrichting van tweede verblijven aan de kust, winkels en restaurants behoren tot onze service. Voor onderdelen van het bouw- of renovatieproces die we zelf niet kunnen uitvoeren, werken we samen met vaste partners. We nemen dan een coördinerende rol aan om de klant zoveel mogelijk te ontlasten.”

“Het feit dat we als familie samenwerken ervaren we als een enorme troef: niet alleen werd de vakkennis de broers Tim en Joris met de paplepel ingegeven, ook de wisselwerking tussen de verschillende afdelingen verloopt zo heel vlot. De productie vindt plaats in ons eigen atelier en ook de plaatsing gebeurt door ons team, een sterke coördinatie en service zijn daar zeker een gevolg van.” Ook in de showroom voelen we de familiale huiselijkheid waar Taes voor staat. Verschillende stijlen, materialen en afwerkingen dienen ter inspiratie: hier kan de bouwheer zich inbeelden hoe zijn ontwerp er in de realiteit uit kan zien, of net aangeven wat hij graag anders wil. “Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en indien gewenst een vertaalslag te maken naar de eigen woning. Het is echt voor die persoonlijke aanpak dat wij bekend staan: samen ontwerpen in vertrouwen, tot het helemaal goed zit!”, sluit Saar af.

www.taes-keukens.be