TOP

Vasco Keukens & Interieur

Vasco Keukens is een familiebedrijf, dat werd opgericht in 1975 door Marc Herrijgers. Wat ooit begon als een kleine keukenfirma, groeide al snel uit tot een succesverhaal. De eerste toonzaal in Gooreind werd al snel te klein, en in 1985 werd er in Kalmthout een stuk grond gekocht waar er een toonzaal en atelier werd gebouwd. Van zodra Vasco ook echt alles zelf kon maken in eigen atelier, is Vasco erg gegroeid. Vijf jaar later werd er zelfs een tweede toonzaal geopend in Wilrijk op de Boomsesteenweg.

Ondertussen staat Wim Herrijgers, zoon van Marc Herrijgers, aan het roer van de organisatie en zet hij de passie voor keukens verder binnen Vasco. Het is sinds de overname dat Wim besloot om ook interieurs te realiseren en zo de klant te kunnen helpen voor een totaalinterieur! Hiervoor werd de toonzaal en atelier zelfs nog uitgebreid om de klanten te kunnen laten zien wat we allemaal in eigen beheer kunnen verwezenlijken. We kunnen hen tonen hoe hun keuken of interieur gemaakt wordt, van begin tot eind én met de grootste zorg. Die transparantie vinden we bij Vasco erg belangrijk.

Kalmthout is tot op de dag van vandaag nog steeds ‘de hoofdzetel’ waar zowel toonzaal, atelier, opslagruimtes, lakkerij en burelen zijn gevestigd. In onze uitgebreide toonzaal van Kalmthout staan er een 26-tal keukens, maar ook een dressing, badkamer, vestiaire, tv-meubel, en zelfs stoelen… horen tot het ruime aanbod. Aan onze toonzaal van Kalmthout ligt ook nog een Kookshop waar de klanten terecht kunnen voor alle mogelijke kookaccessoires. Dit kan gaan van potten en pannen, tot bbq’s en kookgerei, leuke hebbedingen en allerhande keukenartikelen. In Wilrijk heeft Vasco ook een grote vernieuwde toonzaal waar er zo’n 30 keukens tentoongesteld staan. Ook hier zit er een team van gedreven verkopers met de nodige interieurkennis om de klanten zo goed mogelijk bij te staan bij de keuze van hun keuken en/of interieur. Het feit dat onze beide toonzalen alle dagen geopend zijn, de toonzaal in Kalmthout ook op zondag, is natuurlijk een grote troef om onze klanten zo optimaal mogelijk verder te kunnen helpen. Met onze twee vestigingen bereiken we een groot aantal klanten, en kunnen we de regio van Groot Antwerpen goed vertegenwoordigen.

Dat Vasco ondertussen is uitgegroeid tot een firma met ongeveer 50 vaste werknemers, maakt alleen maar duidelijk hoe gedreven onze firma wel is, en dat Vasco een mooie evolutie heeft gemaakt de afgelopen jaren. Graag willen we onze plaats op de markt van het interieurmaatwerk de komende jaren nog versterken en blijven we natuurlijk inspelen op het feit dat we alles in eigen atelier kunnen maken, en daardoor dus een hele goede service kunnen aanbieden aan onze klanten, welke ook echt gekend staat als enorme troef! Een keuken en/of interieur volledig op maat gemaakt en geplaatst door echte vakmensen vormt voor Vasco dan ook geen probleem.

Vasco kan ook echt inspelen op de vraag van de klanten, omdat we het maatwerk allemaal zelf kunnen voorzien. Een specifiek profiel van onze klanten hebben we dan ook niet… jong of oud, bedrijf of particulier, strak of modern, tijdloos… Vasco zorgt heel graag voor een aangepast voorstel voor onze klanten! Bij het uitwerken van een voorstel zorgen we ook telkens voor een mooi perspectief met bijhorende plannen en een uitgebreide offerte. Zo krijgen onze klanten een perfect idee van wat er voor hen werd voorzien.

Uiteraard kunnen we alleen maar op het vertrouwen van onze klanten rekenen door het uitgebreide Vasco team, elk met zijn specifieke kennis. Naast Wim Herrijgers als zaakvoerder bestaat Vasco uit een vast team met verkopers, maar ook plaatsers, orderverwerkers, magazijniers, administratieve krachten, servicedienst, opmeters, dienst boekhouding,… we behoren allemaal tot één groot team dat samenwerkt aan het succes van Vasco! Deze klant wilde een meeting point creëren waar externe professionelen gebruik van kunnen maken om in alle rust en discretie te vergaderen. Een centraal blok met keuken en sanitair zorgen dat alle faciliteiten aanwezig zijn. Niets zo fijn om in een rustige en mooie omgeving te kunnen werken.

 

www.keukensvasco.be