TOP

Water in zicht

De voorgevel van deze prestigieuze villa van Oscar V blijft bij een snelle blik discreet over de vele kwaliteiten die achter deze façade schuil gaan. Een dromerig meer aan de achterzijde van de woning wordt genereus bij de woning betrokken door grote raampartijen. Eén van de vele sensaties die deze villa te bieden heeft. Binnenin primeert een absoluut vakantiegevoel. De verfijnde materialisatie en texturen verenigen de charme van een lake house met het hedendaags comfort. De visuele samenhang zorgt voor een ongekende rust en licht doorheen deze prachtige realistatie. Home Sweet Home Magazine meerde gretig aan om een woning te ontdekken die uitblinkt in subtititeit en zich gewillig laat verenigen met het prachtige landschap. Vakantiemodus aan!

 

OSCAR V
0478 33 17 45
www.oscarv.be