TOP

Jacobs Binnendeuren

 

Bouwen of renoveren? Dan is de keuze van de deuren algauw aan de orde. Een goed ontworpen deur sluit aan bij de stijl van je interieur. Maar echte creativiteit en ambacht gaan verder. Het werk van een ervaren stielman tilt de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau. Dat zijn atelier een eeuw later nog zou bestaan, had oprichter Charles Jacobs in 1919 nooit kunnen dromen. En ook vandaag nog wordt een groot deel van de deuren vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier. Maar de vraag naar diversiteit kent een ongeziene groei. Het is een veeleisende markt geworden, constant in evolutie. Een uitdaging, waarop de familie Jacobs inspeelt met flexibiliteit en uitgekiend vakmanschap.

 

Het bedrijf herbergt een grote stock aan standaarddeuren en kan heelsnel op de wensen van de klant inspelen. Omdat de keuze zo divers is,worden er vandaag heel wat deuren op maat gemaakt. “Onze medewerkers zijn vakmensen die hoogkwalitatief schrijnwerk vervaardigen. Freeswerk, het fijnste verstek, de juiste tinten, klinken en profielen … alles wordt met grote zorg afgewerkt. Vakmanschap is onze passie”, vertelt Lieselotte Jacobs. Het resultaat? Echte pareltjes, waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Om de vinger aan de pols te houden van de meest recente innovaties in de sector, laat het bedrijf zich nauw bijstaan door zijn leveranciers.Enkel de meest hoogwaardige producten halen bij ons de selectie. Zowel voor de productie van glazen en stalen deuren als deurbeslag werken wij samen met leveranciers die, net zoals wij, kwaliteit hoog in het vaandel dragen, vertelt Lieselotte daarover. Onze toonzaal wordt regelmatig geüpdatet, zodat onze klanten bij ons altijd de meest recente deurentrends ontdekken.


Bij het vervaardigen en plaatsen van deuren komt heel wat meetwerk, knowhow en techniek kijken. Dat is dan ook de sterkte van de familie. Getuige het succes van de haast onzichtbare deuren van het gamma Argenta invisidoor’ .Dit zijn deuren in een aluminium kader dat volledig in de muur wordt gepleisterd en dus 100% onzichtbaar (invisible) is. Een mooie oplossing voor de minimalistische en moderne nieuwbouw die momenteel erg in trek is. De blokdeuren zijn dan weer een grote troef voor wie verbouwt en renoveert, want opnieuw pleisteren is hierbij niet nodig. De deuren worden geplaatst in een massief houten kader met onzichtbare scharnieren en een magneetslot. Ook hier is dus geen sprake van deurlijsten. Een knappefinishing touch voor wie een strakke en moderne upgrade van het interieurop het oog heeft, en helemaal afgewerkt op maat. Door de nauwe samenwerking als ‘preferred partners’ behoudt Jacobs bovendien een voorsprong op het aanbod van de naadloze deuren. Het team volgt jaarlijks een opleiding over alle innovaties en nieuwe modellen. Daarbij wordt meteen ook de vaardigheid van de plaatsers bijgeschaafd.

Zin in een voorproefje? Op de website bewonder je de meeste modellen en heel wat realisaties. Heb je vragen? Het team van Jacobs binnendeuren staat elke werkdag voor je klaar.


Jacobs Binnendeuren
www.jacobs-deuren.be