TOP

Vloeren Peeters

Haast iedereen die bouwt of verbouwt belandt vroeg of laat bij de tegelkeuze. Een belangrijke keuze, aangezien de juiste tegel een sleutelrol speelt in de uitstraling van uw woning.Wie nood heeft aan hulp van een deskundig team, moet zeker eens een kijkje gaan nemen bij ‘vloeren Peeters’ in Heusden-Zolder. Deze firma is sinds 1992 actief in het plaatsen van vloeren. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de sector.

 

Een Leefruimte die rust en warmte uitstraalt

Bij vloeren Peeters behandelen ze ieder project op zich. Een persoonlijke aanpak staat hierin centraal. Zo ook in de woning die op foto’s te zien is. Deze bewoners leiden een hectisch leven. Hun woning moet dan ook rust en warmte uitstralen om volledig te kunnen ontspannen uit de dagdagelijkse drukte. De keramische tegel met de uitstraling van natuursteen, werd doorheen de volledige woning gelegd. Dit in combinatie met parket in bepaalde leefruimtes. Deze combinatie zorgt ervoor dat eenvoud en warmte als een mooi geheel in elkaar versmelten. In de badkamer zorgen de subtiel genuanceerde zelliges voor een artisanale toets die de strakke, moderne look van de woning dat extra vleugje gezelligheid meegeven.

 

Binnen- en buitenverhaal smelten samen tot één geheel

‘Vloeren Peeters’ begon als een plaatsingsbedrijf, maar groeide uit tot een onderneming die zelf een ruim assortiment van vloeren aanbiedt. In hun showroom ontvangt Veronique Matalucci iedere klant met een glimlach. Ze gaan er bij ‘Vloeren Peeters’ dan ook prat op steeds hun collectie up-to-date te houden en de nieuwe trends te volgen.“Ieder jaar wordt onze showroom vernieuwd. We gaan zelf naar beurzen omdat we het zeer belangrijk vinden onze collectie zelf samen te stellen. Zo kiezen we bijvoorbeeld buitentegels die aansluiten op onze interieurcollectie. Op die manier is het mogelijk van je terras een verlengstuk te maken van je interieur waardoor de grenzen tussen binnen en buiten versmelten tot één geheel.”

 

Steevast gaan voor kwaliteit en goede service

Ieder vloerproject heeft zijn eigen noden en wensen. Wil je enkel vloeren uitkiezen en niet laten plaatsen? Dan kan dat. Wil je een meer totaal vloerproject? Dan kan dat ook. ‘Vloeren Peeters’ biedt een service van chapewerken tot volledig afwerking indien gewenst. En dit over heel Vlaanderen. Zowel nieuwbouw als renovatie behandelt het team met de grootste zorg en respect. Klantenservice is bij hen geen loos woord. “We vinden een goede communicatie zeer belangrijk. De terugkoppeling naar de klant is vanzelfsprekend voor ons. En daarnaast vinden we het belangrijk dat al onze medewerkers goed op de hoogte zijn van de stand van zaken en ter plaatsen ook rechtstreeks communiceren met de klant. We gaan er dan ook prat op steeds een goede werfopvolging te doen.” Zegt Veronique Matalucci. “Op die manier ontstaan er zo min mogelijk problemen en kunnen we ons vooropgesteld schema goed naleven. Iets waar onze klanten ons zeer dankbaar voor zijn.”

Door hun jarenlange ervaring, kennis en creativiteit te bundelen biedt ‘vloeren Peeters’ je als geen ander een pasklare op- lossing. Graag meer weten? Bekijk de website, FB , Instagram of kom even langs!

 

Vloeren Peeters
www.vloeren-peeters.be