TOP

Bertels: Als een keuken kiezen een echt plezier wordt

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken? Dan kies je best voor een ervaren bedrijf, waar je in een mooie showroom deskundig advies krijgt. Wanneer je voor de toonzaal van Bertels in Herselt staat, krijg je meteen al een goede indruk. En dat wordt alleen maar bevestigd wanneer je door de grote glazen deur binnenstapt. In de gezellige showroom voel je je meteen thuis tussen het gevarieerd aanbod aan keukens. Deze keukens bewonder je niet in een lege, steriele ruimte maar wel mooi opgesteld en met de nodige aandacht voor details en decoratie. Zo kan je je onmiddellijk voorstellen hoe je keuken er echt uit kan zien. De hele decoratie – van tafels en stoelen, tot vazen en verlichting – staat trouwens ook te koop. Inspiratie en gezelligheid troef om er een geslaagde zoektocht van te maken.

“Als familiebedrijf dragen we de service voor onze klanten hoog in het vaandel”, vertelt zaakvoerder Kristof Broos ons. “Eerst en vooral luisteren we graag naar wat de wensen, voorkeuren en behoeftes zijn. We willen een goede begeleiding bieden van bij het begin en zorgen dat de klant alle nodige en deskundige informatie krijgt over materialen en technieken. Qua materialen kunnen we heel wat aan: werkbladen van laminaat, inox, graniet, composiet of natuursteen en keuze uit 450 fronten, van kunststof tot de meest exclusieve lakkleuren. Uiteraard geven we ook gepast advies voor de opstelling en indeling van de keuken, net als voor de diverse inbouwtoestellen. En natuurlijk vergeten we ook de look niet: met of zonder grepen, de keuze qua kleuren… Daarna gaan onze ontwerpers, die al jaren ervaring op zak hebben, aan de slag om een eerste 3D-ontwerp te maken. Dat biedt een mooi beeld van hoe de keuken er uit kan zien. Het ontwerp kan dan nog altijd bijgestuurd worden tot het perfect aan de noden beantwoordt. Zo krijg je een beeld van je toekomstige keuken, inclusief een vrijblijvende offerte.”

 

Betaalbare kwaliteit

Het budget is een belangrijk aspect bij Bertels. Zowel voor hun particuliere klanten als voor projecten waar ze samenwerken met aannemers en architecten. Kristof Broos: “Waar anderen niet graag over geld praten, doen wij dat juist wel.We profileren ons niet als de goedkoopste keukenbouwer, maar wel als diegene waar je voor een betaalbare prijs een kwaliteitsvolle keuken krijgt. Dat doen we al sinds we in 1986 gestart zijn. Het maakt dat we anders zijn en al jaren kunnen terug- kijken op tevreden klanten die bij ons zeker dat tikkeltje extra krijgen. Hoe we dat kunnen? Enerzijds doordat al ons maatwerk in Duitsland wordt gemaakt, waar ze met de nieuwste machines elke keuken tot in detail perfect afwerken. En anderzijds door het team van ervaren schrijnwerkers waar we voor de opmeting en plaatsing mee samenwerken. We werken trouwens al jaren samen met deze vaste partners. Zij staan samen met ons garant voor de keuken van uw dromen.Vermeld ik nog even dat wij ook gespecialiseerd zijn in de grotere projecten van aannemers en appartementbouwers.”

 

Bertels Keukens
www.bertels.be