TOP

Baboco bouwcoördinatie: Uw bouwproject in professionele handen

U droomt van uw nieuwe woning. In gedachten geniet u van een goed glas wijn in uw afgewerkte keuken en komt u tot rust in uw badkamerwellness. Of u ziet zichzelf al stralen ach- ter de toonbank van uw nieuwe winkel, op de bureaustoel in uw prachtig gerenoveerde kantoorruimte. Het enige wat uw droom van de werkelijkheid scheidt, zijn… jawel, de bouw- werken! Want hoe mooi de plannen en vooruitzichten ook zijn, de realisatie moet even hoogstaand zijn. Vlot en foutloos uitgevoerd, met kennis van zaken en volgens de gemaakte afspraken. Perfectie is uw standaard.

 

Daarom rekent u op Baboco

Vanaf het ontwerp en de plannen effenen wij de weg naar de volledig afgewerkte nieuwbouw of renovatie van uw woning, appartement, kantoor of winkel. We vertrekken van een gedetailleerde meetstaat en kunnen voor elke opdracht rekenen op een team van professionele aannemers. We zorgen ervoor dat alle werken elkaar opvolgen als het radarwerk van een Zwitsers horloge.Tot het perfecte eindresultaat op het afgesproken tijdstip.

 

Geen detail zien we over het hoofd

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw kent Steven Baekelandt, drijvende kracht achter Baboco, de kneepjes van het vak als geen ander. Die kennis en expertise is goud waard bij de coördinatie van uw werken. Niet alleen weet Steven de vinger aan de pols te houden als het gaat over raming en budgetten en engageert hij de meeste geschikte aannemers voor uw project, ook op de werf zelf ziet hij met een scherp oog toe op de uitvoering, de gebruikte materialen, het correct naleven van de voorschriften,… Zo biedt Baboco ook een grote meerwaarde voor de architect, zowel in planning als in werfopvolging.

 

Van ruwbouw tot verhuis

Met Baboco bouwcoördinatie rekent u op een partner die uw project ter harte neemt van begin tot einde.Van het ontwerp tot u zich helemaal thuis voelt in uw (ver)nieuw(d)e woning of kantoor. Eens de werken achter de rug zijn en het stof – letterlijk – is gaan liggen, zorgen wij voor een grondige schoonmaak. Indien gewenst nemen wij ook de volledige verhuis voor onze rekening. Zodat u helemaal relax en zonder zorgen uw intrek kan nemen in uw nieuwe stek.

 

Uw gemak en gemoedsrust zijn ons hoogste goed

Of het gaat om het vervangen van een raam, de renovatie van een badkamer of het zetten van een nieuwbouw, elk bouwproject brengt zorgen en zoekwerk met zich mee. Uitpluizen wat er precies moet gebeuren, wie dit best kan uitvoeren binnen de budgettaire mogelijkheden, wanneer welke stap genomen moet worden… Bij wat voor een leek een quasi onoverkomelijke en bijzonder tijdrovende opdracht is, voelen wij ons als een vis in het water. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we snel en correct schakelen. Uit het netwerk aan professionele aannemers selecteren we de meest geschikte partners voor uw werk en onderhandelen steeds de beste prijzen… Het zijn slechts enkele van onze troeven om u optimaal van dienst te zijn. Uw investering in Baboco bouwcoördinatie wint zichzelf terug. Op uw rekening en in uw gemoedsrust.

Benieuwd wat wij ook voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact!

 

Baboco Bouwcoördinatie
www.baboco.be