TOP

Waer Waters

In onze hectische samenleving is iedereen erbij gebaat om zo nu en dan even uit de ratrace te stappen. Geen plek waar dat beter kan dan in het wellnesscentrum Waer Waters in Groot- Bijgaarden, een toevluchtsoord van 12000m2, waar inspanning en ontspanning harmonieus in balans staan. Een dagje ontspannen, gekleed of naakt, heeft voor elk individu een andere betekenis. Maar één trend tekent zich duidelijk af: de zoektocht naar stilte.

 

In tijden van overvolle agenda’s is het nodig om even helemaal te herbronnen en dat het liefst van al in een ongedwongen omgeving, waar rust en stilte nog een plaats kennen. Om aan die noden tegemoet te komen, creëerde Waer Waters 3 afzonderlijke zones. Elke wereld richt zich op een andere state of mind, telkens goed voor een volwaardige wellnessbeleving, met een ruim assortiment aan sauna’s, hammams, infraroodcabines, baden, natuurlijke zwemvijvers en rustruimtes. Als gast beslis je zelf welke wereld het beste aansluit bij je gemoedstoestand.

 

De geklede zone Unite is de place to be voor een deugddoend we-moment onder vrienden. Daar geniet je als gast met volle teugen van een rustige zen-atmosfeer, maar is er ook nog plaats voor een gezellige babbel. De geklede Zen zone is vervolgens een zaligheid voor wie wilt ontsnappen aan alle drukte om de batterijen weer helemaal op te laden. De leuze ‘Silence is golden’ wordt hier op handen gedragen. Om volledig te herbronnen kan je als wellnesslover vervolgens terecht in Re-energize, een plek uitsluitend voor naakte saunabeleving. Beleef er wellness pur sang en stuur er jouw zintuigen op reis naar een Noors saunaconcept in open air. Door het vele groen slaagde Waer Waters erin om er het echte Finse gevoel te creëren.

 

Tijdens een bezoek aan Waer Waters kom je als gast weer op adem, even weg uit de drukte, zonder het oplichtende scherm van de gsm. Waer Waters wilt volledige rust creëren: geen prikkels meer. Die trend neemt alsmaar toe, en dat is nu net wat Waer Waters te bieden heeft. In februari 2020 opende Waer Waters de deuren van zijn luxueus, elegant en uniek viersterrenhotel. Nood aan een zalig relaxed weekendje weg of enkele dagen er tussenuit? Dan is Waer Waters Hotel**** in Groot-Bijgaarden jouw ideale toevluchtsoord. Of het nu gaat om een weekend met vrienden, een romantisch weekend voor twee of je huwelijksnacht, een verblijf staat garant voor een ongeëvenaarde en rustgevende totaalbeleving.

 

Vlei je neer in één van de kamers en droom heerlijk weg in een oase van pure rust. In de kamers vind je dezelfde sfeer terug als in het wellnessresort. Dat wil zeggen: ruimte, rust en warme materialen. De stijlvolle inrichting wordt gecombineerd met het hoogste level aan gastvrijheid, een rijk en luxueus gevoel en het aanbod aan een ‘Waere’ totaalbeleving. Tijdens een overnachting geniet je als gast, gedurende heel jouw verblijf, van inspanning en ontspanning, met andere woorden fitness en wellness, een uitgebreid ontbijtbuffet en zacht bad- linnen voor in de sauna. Wie all the way wil gaan, reserveert een verblijf in één van de suites. In Waer Waters Hotel**** droom je niet, maar worden dromen ‘Waer’. Het toppunt van ultieme verwennerij beleef je hier. Ready to escape the ordinary?

 

Rodenberg 21
1702 Groot-Bijgaarden
www.waerwaters.com