TOP

Uytterhoeven keukens & interieur

Uytterhoeven keukens & interieur is een vaste waarde in Heist-op-den-Berg en ver daarbuiten. Het sympathieke familiebedrijf viert zijn vijftigste verjaardag. De toonzaal werd voor deze gelegenheid volledig vernieuwd en uitgebreid. Ze brengt het up-to-date technische en creatieve kunnen van het bijzonder solide team sfeervol in beeld.

 

Filip Wyns, gedelegeerd – en bijzonder gepassioneerd – bestuurder licht toe: “Uytterhoeven is fitter dan ooit en volledig mee met de huidige normen en wensen: led, recirculatiedampkappen en andere hedendaagse technieken, de laatste nieuwe kleuren en materialen … Een must, want bij prestigieuze residenties en luxeprojecten zijn de eisen extra hoog en dikwijls heel specifiek. Aan kant-en-klare stramienen doen we niet, wel aan heel sterk maatwerk pur sang, vanaf een wit blad. We denken mee in het totaalplaatje, met onze eigen ontwerpers en als gedreven partner voor externe binnenhuisarchitecten. Die laatste werken graag met ons samen, net omdat ze hier alle creatieve vrijheid krijgen. Wij laten de dromen van hun klanten mee uitkomen.” Handgemaakte kasten, meubels, deuren en lambriseringen zijn de specialisatie van Uytterhoeven keukens & interieur. Dat in alle mogelijke stijlen: van strak design over landelijk tot rustiek, en voor alle mogelijke leefruimtes. De afdeling renovatiewerken neemt er met plezier de vloeren, het plafond en een aangepaste wand- indeling bij. Het resultaat overstijgt vaak de verwachtingen.

“Dat danken we aan de intense inzet van ons ‘dreamteam’ en aan de ondersteuning door een hoogkwalitatief CAD-CAM-pakket en het unieke 3D-programma waar onze technische tekenaars mee werken. Plannen worden tot op de millimeter in kaart gebracht en omgezet in realistische beelden waar we acties aan koppelen: kastdeurtjes gaan open en dicht, schuifwanden bewegen … Kleur en stijl komen tot leven. Bij de presentatie kunnen we zo een virtuele rondleiding op de muur projecteren. Zo hoeft de klant geen technisch plan te ontcijferen en komt hij nooit voor verrassingen te staan.Voor de uitvoering kunnen wij echt alle puntjes op de i zetten. Alleen al in een keuken zijn er dat honderden …”

 

“Een warme, persoonlijke aanpak en perfecte service staan hier op één. Meteen gevolgd door een positief personeelsbeleid met oprechte aandacht voor de worklifebalans. Dat is geen blabla, maar hoe we het dagelijks doen en waarom we al een halve eeuw een moderne en succesvolle onderneming zijn. Vandaag werken er vijf mensen aan het bedrijf en zestig mensen in het bedrijf. Onze gezonde en menselijke langetermijnvisie maakt het voor individuen makkelijker om op een aangename manier mee te gaan in de missie. Ons team is heel hecht en bijzonder complimentair. We hebben creatieve mensen in huis en heel precieze – die een paar flinke stappen verder gaan dan het gemiddelde – plus mensen die er de nodige vaart in brengen en zorgen dat deadlines netjes gehaald worden. Samen geven we iedere klant precies dat wat hij of zij vraagt.” Daar hoort absoluut ook het pure ambachtelijke nog bij. In een apart deel van het reusachtige atelier wordt naarstig en vakkundig aan houtsculptuur gedaan. Ook wordt fineer zelf geperst op kastdeuren, voor een harmonieus geheel. In het midden van de productiehal is sinds kort een indrukwekkende Duitse zaagrobot aan de slag. De eerste in de Benelux, wereldwijd zijn er nog maar tien in actie. De beste machine op de markt. Hij zaagt autonoom en millimeterprecies. Heden en verleden reiken elkaar bij Uytterhoeven keukens & interieur meer dan ooit de hand.

 

Uytterhoeven keukens & interieur
Liersesteenweg 240 – 2220 Heist-op-den-Berg
t. 015 24 61 77 – www.uytterhoeven.be