TOP

Jacobs Binnendeuren – Meesterlijk maatwerk in elke ruimte

Wie bouwt of verbouwt, staat met de keuze van de deuren voor een belangrijke beslissing. Degelijke en fijn afgewerkte deuren zorgen immers niet alleen voor warmte, stilte en veiligheid in huis. Ze zijn ook onlosmakelijk verbonden met de stijl en architectuur van je woonst. De juiste deur zorgt voor de finishing touch.

 

Wie de imposante showroom van Jacobs Binnendeuren betreedt, beseft pas hoeveel mogelijkheden er zijn. Maar liefst 150 deuren staan er te bezichtigen, en dat is maar een fractie van het aanbod. Je vindt er een deur voor elk interieur. Zo blijft massief hout een vaste waar- de. Naargelang de afwerking, meer traditioneel of eerder eigentijds, past ze zowel in een landelijk als in een modern interieur. Wie houdt van exclusiviteit en elegantie, kiest voor smeedijzeren deuren met fijn afgewerkte glaspartijen – echte eyecatchers binnen het gamma. En liefhebbers van strak en minimalistisch halen hun hart op bij deuren met onzichtbare omlijstingen. Deuren, die volledig verdwijnen in het interieur. “De tijd van enkel ‘klassiek’ of ‘modern’ is voorbij”, vertelt Lieselotte Jacobs. “De voorbije 10 jaren steeg de vraag naar glas en staal, en de laatste jaren ook naar naadloze deuren en anti-inbraakdeuren. Het moderne gamma is enorm gediversifieerd. Ook de mogelijkheden qua kleur en afwerking worden schier eindeloos. We werken nu helemaal op maat van de klant.”

 

Het familiebedrijf vindt zijn roots in de houtzagerij en wagenmakerij van Charles Jacobs in 1919. Sindsdien wordt de liefde voor het vak van generatie op generatie doorgegeven. De wagenmakerij maakte plaats voor een algemene schrijnwerkerij, en sinds 1979 legt de familie zich helemaal toe op de productie van binnendeuren en de verkoop van keukens. Vandaag worden alle klassieke eiken en lakdeuren nog steeds vervaardigd en afgewerkt in eigen atelier. “We investeren regelmatig in nieuwe machines en opleidingen voor ons personeel, zodat we altijd vakmanschap kunnen garanderen”, licht Lieselotte toe. “En natuurlijk houden we de vinger aan de pols van de nieuwe trends. Bij deur types waar- van we de deurbladen inkopen, verzorgen we het inkasten en de behandeling. En ook de plaatsing gebeurt altijd door ons eigen personeel.”

 

Klaar voor de keuze van jouw deuren, of gewoon op zoek naar inspiratie? Verken dan zeker eens de nieuwe website of breng een bezoekje aan de prachtige showroom. In Ninove staat het team klaar om je te begeleiden van keuze tot plaatsing. “Elke klant wordt opgevolgd door één contactpersoon. Zo behoud je doorheen het proces hetzelfde aanspreekpunt. We bekijken de voorkeuren en vinden samen het meest geschikte ontwerp en materiaal. En wanneer de keuze valt, passen we de deuren nog aan op maat waar nodig. Een andere omkasting, een andere kleur, een ander beslag … het kan allemaal”, besluit Lieselotte enthousiast. Ook de nieuwe generatie heeft het schrijnwerk duidelijk in het bloed!

 

Jacobs Binnendeuren
Brakelsesteenweg 444 – 9400 Ninove
t.054326306 www.jacobs-deuren.be