TOP

Charme van een ambachtelijke en authentieke parketvloer

Een warm interieur begint met een parketvloer. En de weg naar een nieuwe, hoogwaardige en vooral ook authentieke parketvloer begint bij Parketvloeren ’t Interieurke. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring – van vader op zoon – wordt het ambacht van de parketteur hier nog zeer au sérieux genomen. Precieuze materialen en kwalitatieve merken in combinatie met vakmanschap en service, dat zijn de ingrediënten voor een unieke vloer die de tand des tijds doorstaat en vluchtige trends met vlag en wimpel overstijgt. Voor een vloer die blijft, en dit in diverse stijlen én prijsklassen.

 

Als er al twee interieurtrends zijn die zich tegenwoordig aftekenen, dan zijn het deze van de duurzaamheid en authenticiteit. We kiezen resultaat voor authentieke kwaliteit die blijft – wars van de wegwerpcultuur – en waar we ons het liefst ook mee kunnen onderscheiden. Het respect voor het ambachtschap en de liefde voor hoogwaardige en natuurlijke materialen is daarmee onlosmakelijk verbonden. Met 54 jaar ervaring en maar liefst zo’n 300 parketvloeren per jaar, geplaatst door een vast team met kundige vaklui, verstaat Parketvloeren ’t Interieurke als geen ander de stiel van parketteur met al zijn bijzonderheden en uitdagingen.Van de selectie tot de plaatsing én afwerking, van de hoge standaard wordt op geen enkel moment afgeweken. Bovendien weet dit bedrijf, met toonzalen in Mechelen, Leuven en Tienen, zich te onderscheiden door ook vloeren te plaatsen met complexe legpatronen.Wie echt iets unieks wenst, kiest voor een exclusieve vloer met een decoratief paneel. De vloer als exclusieve blikvanger in het interieur, het visitekaartje van een interieur dat smaak en stijl uitstraalt.

 

De trend naar meer duurzaamheid maakt dat ook meer en meer recuperatiematerialen hun weg vinden naar ons huis, ook in de vorm van parket. Parketvloeren ’t Interieurke laat je onder meer de keuze tussen recup teak, afkomstig uit Indonesië, en oude olm, gemaakt van oude deuren uit China. Het zijn karaktervolle planken met een verhaal, doorleefd en stuk voor stuk uniek. Ze vinden hun weg naar zowel het landelijke als het minimalistische interieur, waar ze voor een gegeerd en warm contrast zorgen met het strak afgelijnde meubilair. Als alternatief heeft deze parketspecialist ook nog een gamma aan verouderde parket, nieuwe planken die zo behandeld werden waardoor het lijkt dat ze al een hele geschiedenis met zich meedragen. Deze planken zijn er in diverse soorten en afmetingen, waaronder ook extra lange en brede planken voor royale ruimtes die mogen schitteren.

 

Naast de massieve parketvloeren heeft ’t Interieurke eveneens een aanbod aan meerlagige maar ook drielagige parket die uiteraard ook voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard die als een rode draad doorheen het assortiment loopt. De drielagige variant, vakkundig vervaardigd in Scandinavië, combineert een toplaag van 31⁄2 of 4 mm met een dwarslaag en onderlaag, beide in grenenhout. Dit maakt het parket nog net iets stabieler dan de meerlagige parket met een toplaag (31⁄2, 4 of 6 mm) verlijmd op multiplex. Wat de afwerking betreft, laat ’t Interieurke je de keuze tussen olie of lak. Voor de traditionele parket komt daar nog boenen of verzepen bij. Heel wat mogelijkheden en opties die om professioneel advies vragen. En daar ben je bij Parketvloeren ’t Interieurke voor aan het juiste adres.

 

Tiensestraat 165 – 3000 Leuven – t. 016 23 43 80
Nekkerspoelstraat 38 – 2800 Mechelen – t. 015 55 02 55
Leuvensestraat123 – 3300 Tienen – t. 016 82 03 16
www.interieurke.be