TOP

Bedtime: “Neem de tijd voor het betere slaapadvies”

De manier waarop we onze dagen doorbrengen, verschilt voor iedereen. Eén ding hebben we echter allemaal gemeen: op een gegeven moment is het bedtijd en sluiten we de ogen om klaar te zijn voor de volgende dag. En of je nu een buik-, rug- of zijslaper bent: je kan maar beter gespecialiseerd advies inwinnen om die heerlijke uurtjes slaap door te brengen in een perfect op jouw slaapgewoonten ontworpen bed. Waar kan je dat advies beter krijgen dan in Essen en Edegem, waar Bedtime al aan zijn vijfde generatie slaapexperten toe is? 106 jaar geleden begon de familie Van Gool met een eigen schrijnwerkerij en later met een algemene meubelzaak, Meubelen Van Gool. Sinds de transformatie naar Bedtime een dertigtal jaar geleden ligt de focus enkel nog op slapen. De slaap van hun klanten, tenminste. Bedtime wil iedereen dat typische gevoel van zalige rust laten ervaren, waarbij je je na een zware dag op je bed neerlegt en volledig ontspant. Alvast enkele tips? Een minimum aan comfort is uiteraard een absolute vereiste. Maar hoe slaap je? In welke houding? Transpireer je veel ’s nachts? Heb je last van allergieën of rug- of nekklachten?

 

De grote merken en een grootse eigen productlijn

Met je antwoord op deze vragen maakt zaakvoerder Jan Van Gool samen met zijn collega-specialisten een eerste selectie in het uitgebreide gamma, van het soepele Swissflex over het design van Auping tot de handgemaakte, volledig uit natuurlijke materialen vervaardigde luxebedden van Vispring. Last but not least is er ook nog een scala aan eigen ontworpen bedden, matrassen, lattenbodems en boxsprings. De prijs-kwaliteitver- houding en het comfort staan hierbij steeds voorop. “Wanneer je het snel te warm hebt in bed, zijn synthetische materialen bijvoorbeeld minder aangewezen. Dan kies je beter voor een wollen of katoenen vulling.Transpireer je snel of veel, dan is bijvoorbeeld een vulling met kameelhaar een goede oplossing. Is veerkracht belangrijk? Dan is paardenhaar een fantastisch materiaal”,aldus Jan Van Gool.“Kom je bij ons langs, dan moet je sowieso een uur uittrekken eer je een beslissing kan maken. Na ons gespecialiseerd advies is het immers vooral een kwestie van uitproberen. In welk van onze bedden lig je het best? Kies daarvoor”.

 

Gegarandeerd goed slapen

Even dutten in de meer dan 100 bedden die opgesteld staan in de showrooms in Essen en Edegem is echter iets anders dan er elke dag in slapen. Daarom biedt Bedtime ook een omruilgarantie van maar liefst 100 dagen. “Maar dat is niet hetgeen dat de mensen aantrekt. Wat hun uiteindelijk tot bij ons brengt is de mond-aan-mondreclame waarbij ze hoor- den dat mensen tevreden waren over onze service en pro- ducten. 80% van ons clienteel komt omdat ze bij vrienden en kennissen onze naam hebben horen vallen. Of omdat de familie al generaties lang bij ons langskomt voor gespecialiseerd advies”. Betekent niet dat Bedtime op marketingvlak zo maar wat zit te dromen. Ze gaan ook mee met hun tijd, en zijn zeer aanwezig op de sociale media.Wil je meer informatie over slapen? Dan kan je terecht op hun Facebookpagina, waar ze regelmatig boeiende artikels delen. Wil je inspirerende sfeerbeelden van de bedden en het textiel in hun gamma? Volg dan de Instagrampagina of bekijk de website www.bedtime.be. Maar de beste optie? Dat blijft even langsgaan in een van de show- rooms in Essen of Edegem.

Geniet van je nacht!

 

Bedtime Edegem
Mechelsesteenweg 144 – 2650 Edegem
t.034541727

 

Bedtime Essen
Spijker 57 – 2910 Essen
t.036674452

 

www.bedtime.be