TOP

Verkest: Tijdloos maatwerk en een perfecte detaillering

Een interieurconcept met kwaliteit als rode draad en waarbij de wensen en verwachtingen van de klant centraal staan. Interieur Verkest in Wingene is als interieurspecialist de ideale partner voor de totaal inrichting of frenovatie van een interieur.Daarvoor hebben ze een sterk team van interieurarchitecten, vakmannen en onderaannemers in huis die alles van a tot z coördineert en realiseert. Hun drijfveer is steeds een interieur met een meerwaarde creëren waarbij geen enkel detail wordt overgeslagen. Dit familiebedrijf, waar de 4de generatie aan de slag is, weet dan ook perfect hoe ze een interieur kunnen laten stralen. Ons bouwkoppel is ook die mening toegedaan en doet al voor de vierde maal een beroep op interieur Verkest. Ditmaal voor de totaal inrichting van hun pas aangekocht appartement. Het resultaat is een strak, maar toch warm aanvoelend interieur dat rust uitstraalt en voldoet aan alle comfort.

 

Het bouwkoppel had enkele uitdrukkelijke wensen zoals binnendeuren in mat glas, greeploze kastdeuren, zwarte accessoires en uiteraard een moderne uitvoering. Met deze elementen ging het ontwerpteam aan de slag en wat uit hun tekenpen vloeide, voldeed volledig aan de smaak van de bewoners. Dat Interieur Verkest sterk is in maatwerk, demonstreert de vestiairekast al als we het appar tement betreden. De kwaliteitsvolle en verfijnde afwerking typeert Interieur Verkest in elk project. Hier uit zich dat in een strakke wandkast in mdf met perfect uitgefreesde handgrepen. De kast werd behandeld met een witte, matte structuurlak. Een detail dat meteen een stijlvolle touch aan de ruimte geeft. Ook het keramisch parket, dat zich verder voltrekt doorheen alle ruimten, bepaalt de sfeervolle setting. Een eerste matglazen deur geeft toegang tot de badkamer met aansluitend een dressing. Ook detaillering staat hoog op de troevenlijst van Interieur Verkest. Het wastafelmeubel met lavabo in Hi-Macs werd ter plaatse opgeschuurd waardoor geen enkele naad zichtbaar is.

 

Het keramisch parket loopt door in de douche waarin de douchegoot mooi werd verwerkt. Met links een toilet en rechts de slaapkamer hebben de bewoners alle comfort dichtbij de hand. De pivotdeur naar de leefruimte werd uitgevoerd in een laminaat met lederstructuur. Eenmaal in de leefruimte wordt duidelijk dat die visueel één geheel vormt met de tv- en haardwand. Het laminaat met lederlook, de keramische plint met calacattadesign en de wit gelakte mdf vullen elkaar perfect aan en realiseren een groots effect in de leefruimte. Deze materialen, die ook terugkeren in de keuken, versterken het harmonieus gevoel enorm.

 

Een plafondhoge kastenwand oogt niet alleen strak, maar is ook heel functioneel.Alles werd rechtlijnig uitgewerkt in wit met een kleine nuance ter hoogte van het kookgedeelte door de spat- wand die werd uitgevoerd in de calacattalook. De vrije ruimte ernaast werd vervolgens nog uitgewerkt als bureauhoekje. Dezelfde marmerlook maakt nog eens zijn opwachting als de tablet van het keukenblok. Een grote kraan in messing is hier een verrassende eyecatcher. De aansluitende eettafel kreeg dan weer de lederlook aangemeten. Doordat deze materialen zo goed blenden, krijg je een warme en gezellige woonomgeving die heel natuurlijk aanvoelt. Niets wordt aan het toeval overgelaten bij Interieur Verkest.Ook onder andere de verlichting en de automatische vouwgordijnen werden zorgvuldig geselecteerd en doen het volledig plaatje kloppen. Een combinatie van in- en opbouwspots, zachte wandverlichting en een modulair systeem boven het keukenblok geven aan elk hoekje en kantje een unieke sfeer. Alles gebeurt steeds in nauw overleg met de klant. Deze persoonlijke aanpak is ook één van de redenen waarom ons bouwkoppel al zo vaak heeft samengewerkt met Interieur Verkest. Keer op keer slagen ze er dan ook in om woonconcepten te creëren die een verpersoonlijking zijn van de wensen van de bewoners die er zich meteen thuis voelen.

 

Interieur Verkest
Beernemsteenweg 88 – 8750 Wingene
t. 051 65 65 07 – www.interieurverkest.be