TOP

Van Gompel Pascal bvba: De meerwaarde van een outdoor concept

Een woning bouwen of renoveren omvat meer dan het gebouw zelf; vooral alles wat errond staat, bepaalt de uiteindelijke uitstraling. Buitenafwerking is daarom absoluut cruciaal. Als plaatser van Renson outdoor concepts kent Pascal Van Gompel het belang van kwaliteit en duurzaamheid als geen ander.

 

Het concept? Een totaalbeleving

“We hebben destijds natuurlijk niet zomaar voor Renson gekozen als leverancier van onze systemen en materialen: dit Belgische bedrijf staat voor uitmuntende kwaliteit en kent de behoeftes van de klant. Die laatste is steeds meer op zoek naar continuïteit in en rond zijn woning. Daarom bevat het assortiment ronduit alles wat aan de buitenkant van een huis hoort: terrasoverkappingen, tuinverlichtingen, carports, gevelbekleding, brievenbussen, zitbanken, bloembakken… Een outdoor concept is een totaalconcept.”

 

Naadloos toegevoegde waarde

Vooral de gevelbekleding wint aan snel tempo meer zielen. Dat is terecht: Het gebruikte aluminium materiaal is erg duurzaam en toch licht. Dit maakt het ideaal om te plaatsen, ook nadat al de rest klaar is. Aluminium is ook het perfecte materiaal om poorten of andere elementen naadloos in een gevel te laten verdwijnen. Het wegnemen van de bruuske barrière tussen binnen- en buitenbeleving levert dan een zeer elegant geheel.

Het kan ook perfect dienen als correctie, bij renovaties of ter vervanging van kalleien of schilderen. In combinatie met het brede aanbod rond andere buitenelementen, in het bijzonder de screens, ontstaat zo een buitenomgeving die vlotjes aan alle esthetische en functionele behoeftes tegemoetkomt. Denk bijvoorbeeld aan de Fix Minimal: uiterst subtiele lijnen, maar bestand tegen alle weerelementen. Bij vele van onze referenties zijn we ook zelf nog steeds verbaasd over de totale gedaanteverandering en toegevoegde waar- de die onze outdoor concepts voor een woning realiseren.”

 

Technisch meesterschap en transparantie

“Ik ben 25 jaar geleden volledig zelfstandig begonnen. Eerst was ik elektricien, dat is ook mijn opleiding, maar mettertijd kwamen er steeds meer vragen om ook elektrische garagepoorten of schuttingen te plaatsen en te verkopen. Deze geschiedenis verklaart meteen ook een, althans volgens mij, sterke troef van ons bedrijf: Nu de technische eisen steeds uitdagender worden, is het voor klanten zeer interessant dat wij tot in de elektriciteitskast mogen werken. Ook al mijn techniekers zijn van opleiding elektricien. Nu smart toepassingen steeds meer gemeengoed worden, is die elektronische component een belangrijk onderdeel van dit vak.

 

We streven ook altijd naar duurzame relaties met zowel leveranciers als met onze klanten. We werken nog altijd samen met dezelfde fabrikanten als toen we startten. Deze filosofie trekken we door naar de klant. Door altijd open te communiceren, bijvoorbeeld over prijsvoordelen en acties, creëren we een vertrouwensband. Hierdoor zullen mensen ook bij een volgende stap geneigd zijn om met ons in zee te gaan. Uiteraard past ook de kwaliteit van afwerking en de uitgebreide service van offerte tot oplevering in deze lange termijnvisie.”

 

Van Gompel Pascal
Donk 3 – 2400 Mol
t. 014 37 15 11
www.pascalvangompel.be
www.zonwering-limburg.com