TOP

Home by Hillewaere: 360°-dienstverlening

De Hillewaere Groep heeft er een nieuwe telg bij. Home by Hillewaere heet de nieuwe bedrijfstak. Daarmee biedt Hillewaere ook interieurinrichting en totaalrealisaties aan. Een grote stap richting een 360°-dienstverlening en complete ontzorging voor de vastgoedklant. Professioneel advies en praktische oplossingen om van je huis een thuis te maken. Daar staat interieurarchitecte Stephanie Hermans voor. Zij is het gezicht en de rechtstreekse contactpersoon voor Home by Hillewaere. Als klant kan je nu dus een woning kopen, verzekeren, je krediet regelen én ze laten inrichten binnen één en dezelfde groep. Hillewaere begeleidt je vastgoedavontuur van a tot z.

 

Het potentieel van een woning blootleggen

Kleine decoratieve toevoegingen zoals gordijnen of ingrijpendere verbouwingen zoals het uitbreken van een muur veranderen de uitstraling van een woning. Alleen is het als koper of verkoper niet altijd evident om het echte potentieel van vastgoed te zien. Laat staan om het te tonen aan anderen, zoals aan de potentiële kopers van jouw woning. Home by Hillewaere toont je alle mogelijkheden. Vaak gaat het om de renovatie van vastgoed, maar Stephanie staat evengoed klaar om nieuwbouwprojecten in te richten. Ze kiest bijvoorbeeld aantrekkelijke demomeubels uit om bezoekers te overtuigen van hun nieuwe, warme thuis. Want enkel met een mooie inrichting is een pand echt verkoopsklaar.

 

Aanpak op maat

Home by Hillewaere typeert zich door een laagdrempelige aanpak. Stephanie zit boven een kop koffie samen met de klant om alle noden en wensen te bekijken. Ze denkt actief mee, qua mogelijkheden en budget. “Soms zijn er binnen de stijl die de klant voor ogen heeft alternatieven die beter binnen het budget passen. Als particulier is het soms moeilijk overzicht te bewaren over de brede waaier aan mogelijkheden. Daar spelen onze vele jaren ervaring in de sector in het voordeel van de klanten”, aldus de interieurarchitecte. Van landelijk of rustiek tot hedendaags of strak modern: Stephanie werkt een plan van aanpak uit binnen de favoriete stijl. Of ze maakt een eigenzinnige mix van interieurelementen waar haar klanten een voorkeur voor hebben. En daar stopt de klantgerichte aanpak niet. “Waar andere interieurinrichters stoppen, gaan wij door”, licht Stephanie Hermans toe. “We coördineren bijvoorbeeld je verbouwingen terwijl je in het buitenland op vakantie bent, zodat je er geen hinder van ondervindt. Of we regelen je verhuis. Uiteraard gaan wij niet met dozen zeulen of uitpakken, maar we sturen de verhuisfirma aan, zodat alles vlekkeloos verloopt en jij je geen zorgen hoeft te maken.”

 

Van verkennend gesprek tot totaalrealisatie

Elk project doorloopt een aantal vaste stappen. Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Home by Hillewaere brengt de behoeftes van haar klant gedetailleerd in kaart. Die vormen de basis voor de tweede fase. Er volgt een gedetailleerd persoonlijk voorstel, inclusief 3D-tekeningen en moodboards. Bij akkoord van de klant volgt een offerte op maat en bij de finale go zet Hillewaere haar partners aan het werk om de nieuwe thuis voor haar klanten te realiseren.
Vanuit de uitvalsbasis in Turnhout of van bij je thuis.

 

 

Parklaan 46 – 2300 Turnhout
t. 014 49 20 30 – www.homebyhillewaere.be