TOP

Beldekor: automatische raamdecoratie: Toegankelijker dan ooit!

Smart homes: je leest er steeds vaker over. Huizen die zichzelf besturen dankzij door jou ingevoerde instellingen. Slimme lichten, koelkasten die opgemaakte producten automatisch op een boodschappenlijstje plaatsen, … Onbekend is vaak onbemind. Maar dat staat niet in de weg dat we het ons gemakkelijk mogen maken. En waarom niet beginnen met onze raamdecoratie?

Want toegegeven: bij Beldekor ontvangen we steeds meer vragen naar geautomatiseerde oplossingen. Iedereen kent de binnen- en buitenscreens die je met de afstandsbediening in een tel naar boven of beneden doet. Enkele jaren geleden was dit fenomeen ook uitsluitend voor dit type raamdecoratie weggelegd. Maar een stijging in populariteit leidt tot innovatie. Logischerwijs is automatisatie nu ook beschikbaar voor jouw klassieke overgordijnen, houten lamellen en eigenlijk eender welk type raamdecoratie.

Er zijn drie heel goede redenen om te kiezen voor geautomatiseerde raamdecoratie. De meest voor de hand liggende reden is gemak.Vandaag onderbreek je hoogstwaarschijnlijk je favoriete serie of wat je ook aan het doen bent om jouw gordijnen dicht te doen. En ’s ochtends doe je dit vaak nogal gehaast voordat je op pad gaat. Wie kiest voor automatisatie, doet dat voortaan met één klik via de smartphone of de klassieke afstandsbediening. Meer nog: je kiest zelf wanneer je gordijnen opengaan of sluiten, ook al ben je niet thuis.

Dat laatste sluit perfect aan op de tweede reden: comfort. Met geautomatiseerde raamdecoratie bepaal je zelf op welke momenten van de dag jouw gordijnen helemaal open of geheel of gedeeltelijk gesloten zijn. Zo kan je bijvoorbeeld mooi inspelen op de stand van de zon en kan je voorkomen dat het tijdens de zomer te warm wordt in huis. Of wat denk je van die moeilijk te bereiken raampartijen in je woning, waarvoor je nu misschien een opstapje nodig hebt om de gordijnen open of dicht te doen? Met geautomatiseerde gordijnen is dat probleempje dus snel gefixt. Save the best for last dus daarom nu de belangrijkste reden om te denken aan automatisatie: veiligheid. Stel je voor dat je enkele dagen of weken op reis vertrekt.Nu gaan jouw gordijnen waarschijnlijk niet, gedeeltelijk of volledig dicht. Dankzij jouw geautomatiseerde raamdecoratie kan je instellen op welke tijdstippen die open en dicht gaat. Zo lijkt het alsof je gewoon thuis bent.

Ben je overtuigd? Dan moet je weten dat er veel oplossingen bestaan die je kunnen helpen. Bij Beldekor kiezen we echter voor een oplossing die het minst afbreuk doet aan jouw interieur : de batterijmotor. Dit type staat garant voor een discrete en eenvoudige installatie. Zo moeten we niet beginnen kappen en boren aangezien je geen voeding nodig hebt. De motor zelf zit niet in het zicht en werken we weg in één van de elementen van je raamdecoratie.

We horen het je al denken: “Oh nee, batterijen. Moet ik die om de maand vervangen.” Laat ons je garanderen dat dit absoluut niet het geval zal zijn. De batterijen in deze motor zijn voorzien op hun taak en hebben een heel lange levensduur. Je laadt ze bovendien gewoon op zoals je smartphone of laat ze installeren met een zonnecel (handig op moeilijk te bereiken plaatsen). En neen, je hoeft ze heus niet elke dag op te laden zoals je smartphone!

Motoren staan vaak bekend als echte lawaaimakers. Ook dit cliché moeten we ontkrachten. Onze batterijmotoren zijn zo goed als volledig geruisloos en zo ontwikkeld om een optimaal stilteniveau te bieden.

Ben je nog niet overtuigd? Kom even langs voor een bezoek in onze showroom!

 

 

Beldekor
Marktstraat 45 8530 Harelbeke
t. 056 71 61 00 www.beldekor.be