TOP

Licht & Zicht

Op een perceel met een perfecte vorm in het groene Zwijnaarde moest de woning van een gezin met twee volwassen kinderen komen. Alleen stond er nog een oud landhuis in Franse stijl op, terwijl ze droomden van een hedendaagse villa. Enter ABS Bouwteam en Kris Van den Broeck, die samen de transitie realiseerden. Het landhuis verdween en tussen de oude loofbomen verrees een strak blokkenspel waarin alles draait rond licht en zicht.

“Slechts enkele oude naaldbomen werden gekapt voor dit project. Het is een ingreep die het bouwteam bewust tot een minimum herleidt, zodat de meerwaarde van volwassen bomen op het vlak van klimatisatie niet verdwijnt.”

De visuele samenhang zorgt voor een ongekende rust en licht doorheen deze prachtige realistatie. Home Sweet Home Magazine ging gretig in op de uitnodiging om een woning te ontdekken die uitblinkt in subtititeit en zich gewillig laat verenigen met het prachtige landschap. Vakantiemodus aan!

 

 

ABS Bouwteam
09 242 85 65
www.absbouwteam.be