TOP

Hedendaagse architectuur met rietbedekking

Een rieten dak, je houdt ervan of niet. Maar als kroon op een  hedendaagse woning – uitgepuurd, charmant en een tikkeltje exotisch tegelijk – kan je niet anders dan ervan houden. Aan de oevers van een Leiemeander in Oost-Vlaanderen realiseerde ABS Bouwteam hedendaagse architectuur met rietbedekking. Als het ontwerp- en bouwteam het cliché had gevolgd, dan werd de woning een nieuw exemplaar van architectuur met rietbedekking in landelijke stijl, maar hoewel architecte Charlotte Willaert voor de woning flink uit haar comfortzone trad, liet ze haar minimalistische ontwerpstijl toch niet volledig los. De woning verenigt het karakteristieke dak met hedendaagse architectuur. Een combinatie die wonderwel werkt door de verbindende materialenkeuze. Laat Home Sweet Home uw leidraad zijn door deze dromerige villa.

 

 

 

ABS Bouwteam
09 242 85 65
www.absbouwteam.be