TOP

Vlassak Verhulst: Bouwmeesters

Dat onze vaderlandse architectuur wereldwijd geroemd wordt, is bekend. Verschillende gereputeerde ontwerpers en gebouwen oogsten lof tot ver buiten de landsgrenzen. Een uitzonderlijk oog voor finesse, detail en kwaliteit hebben ook de bouwmeesters van Vlassak-Verhulst. Een ronkende naam in de bouwsector door hun tijdloze klassiekers en strakke hedendaagse woningen.

De moderne woning die we bezoeken maakt op een een natuurlijke manier deel uit van het landschap en de leefomgeving. Dit mag je zelfs letterlijk nemen. De marmertegels die bookmatch geplaatst werden tegen de gevel vormen een eerste eyecatcher. Een eigenzinnige toets aan de woning die voor het grote deel getypeerd wordt door zuivere architecturale lijnen.

Ook binnen voel je steeds die connectie met het landschap. Grote glaspartijenen wissen grenzen tussen binnen en buiten uit. Een sluier van rust valt over de bezoekers eens ze de deur binnenstappen. Wandel gerust mee en ontdek deze parel van de lage landen.

 

VLASSAK VERHULST

03 685 07 00

www.vlassakverhulst.com