TOP

Modern & klassiek

Dat onze vaderlandse architectuur wereldwijd geroemd wordt, is bekend. Verschillende gereputeerde ontwerpers en gebouwen oogsten lof tot ver buiten de landsgrenzen. Een uitzonderlijk oog voor finesse, detail en kwaliteit hebben ook de bouwmeesters van b+ villabouw. Een ronkende naam in de bouwsector door hun tijdloze klassiekers en strakke hedendaagse woningen.

De moderne woonuitbreding die we bezoeken maakt op een een natuurlijke manier deel uit van het landschap en de leefomgeving. In contrast met de klassieke woning ernaast vormt dit een eerste eyecatcher. De eigenzinnige toets aan deze landelijke woning wordt voor het grote deel getypeerd door zuivere architecturale lijnen.

Ook binnen voel je steeds die connectie met het landschap. Grote glaspartijenen wissen grenzen tussen binnen en buiten uit, terwijl de houten ramen van de landelijke woning statig voor zich uit kijken. Wandel gerust mee en ontdek deze parel van de lage landen.

 

b+
016 55 35 60
www.bplus.com