TOP

Goossens bv – Residentie Greenfront

Een keuken op maat geeft je de vrijheid om een inrichting te kiezen die niet alleen voldoet aan je persoonlijke smaak, maar ook focust op efficiëntie en esthetische perfectie. Ervaring, vakmanschap en oog voor detail maakt van Goossens de ideale partner om al jouw keuken- en kastenwensen te vervullen. Hun assortiment bestaat dan ook uit een com- pleet gamma keukenmodellen dat aansluit bij verschillende woonstijlen en een budget op maat.

Broers Maxim en Guillaume en vader Yves zijn al de vierde generatie die het familiebedrijf op koers houdt. Hun werkterrein concentreert zich op de projectmarkt waarbij ze voor- namelijk keukens bouwen voor residentiële bouwprojecten, maar ook voor openbare besturen zoals serviceflats, scholen of woon-en zorgcentra in gans Vlaanderen. De volledige productie gebeurt in eigen huis waardoor Goossens instaat voor ontwerp tot plaatsing. Voor het fabriceren van keukens en kasten hebben ze trouwens één van de modernste productielijnen van Europa waardoor ze een grote capaciteit aankunnen. Zo produceren ze tot 20 maatkeukens per dag.

‘Residentie Greenfront’, een co-projectontwikkeling van Global Estate Group en Eiffage Development Vlaanderen is een nieuw residentieel project met een uniek uitzicht op het water. Hoofdaannemer Vuylsteke leidt er alles in goede banen, terwijl Goossens er in staat voor het leveren en plaatsen van een 50-tal keukens. In samenspraak met de bouwheer of in dit geval de projectontwikkelaar stelt de keukenbouwer steeds een goed uitgeruste basiskeuken voor. Deze kan dan verder gepersonaliseerd en gestyled worden volgens smaak en wensen van de nieuwe eigenaars. In de showroom van Goossens staan enkele keukenmodellen ter inspiratie. Hun interieurarchitecten staan verder voor je klaar om met jou alle details en mogelijke afwerkingen te overlopen. Zo stel je je eigen droomkeuken samen waarbij de mogelijkheden haast grenzeloos zijn.

 

Van strak en minimalistisch tot modern en tijdloos

Ieder zijn smaak en dat merk je meteen door het verschil in de uitvoering van de diverse keukenconcepten. De nieuwe eigenaars van een appartement breidden de keuken ookverder uit met een kastenwand die doorloopt van de nachthal tot in een van de slaapkamers en er vervolgens uitmondt in een bureaugedeelte. De kasten werden – net zoals de keuken – uitgevoerd in greeploze fronten van witte laminaat. De keuken blijft het centerpoint met een ruim aanrecht en een keukenblok. Voor het werkblad werd een witte compo- siet gekozen. De zwarte elementen zoals de kookplaat met werkbladafzuiging van Bora, het wasgedeelte met de zwarte kraan van Quooker en de wijnkoelkast van Liebherr om de hoek vormen een aantrekkelijk yin/yang effect. De kasten werden uitgewerkt tot op de vloer waardoor je geen zichtbare plint hebt. Dat oogt niet alleen elegant, maar past ook perfect bij een strakke en minimalistische woonstijl. Dit zien we dan ook in heel wat keukens terugkomen.

In een ander appartement kozen de nieuwe eigenaars dan weer voor meer kleur en andere accenten. De keuken werd een combinatie van imitatie eikfineer en witte laminaat. Zowel het werkblad als de rugwand boven het kookgedeelte werd uitgevoerd in Dekton met een marmerlook. Dit materiaal is niet alleen heel onderhoudsvriendelijk, maar imiteert ook perfect de intensiteit van deze natuursteen. Extra accenten zoals de wandkastjes in hetzelfde hout en de gouden kraan van Franke geven het geheel extra cachet.

Ieder zijn droomkeuken en volledig op maat zoals de bewoners het voor ogen hadden. Dat is telkens opnieuw het kwaliteitslabel van Goossens.

 

Goossens bv
Nijverheidsstraat 22
8020 Oostkamp
050 82 26 40
www.goossens-oostkamp.be