TOP

Ferme de Hesbaye

Bij Ferme de Hesbaye in Berloz, net onder de taalgrens, kijken ze terug op een succesvol en druk zomerseizoen. Heel wat mensen wilden hun tuin en terras tot in de puntjes afwerken om ten tijde van Corona ook thuis een gezellige zomer te ervaren.“De Coronacrisis was en blijft een stoorzender in de vakantieplanningen en mensen investeren daarom graag in een aangename buitenbeleving. Met de juiste aankleding kan het ook thuis extra genieten worden”, vertelt Liesbeth. “Om op die grote vraag in te spelen kunnen klanten in onze showroom nu al de nieuwe collectie tuinmeubelen voor 2021 uitproberen en bestellen. Zo vermijden ze lange wachttijden en kunnen ze vanaf het voorjaar volop gebruik maken van hun investering. We beschikken over een enorme showroom en een al even uitgebreid gamma aan tuinmeubilair en -decoratie met merken als 4 Seasons Outdoor, Lafuma, Grosfillex, Kettler en Sense.”