TOP

Veranclassic

Al meer dan 25 jaar zorgt Veranclassic het hele jaar door voor een buitengevoel.Wat begon bij de klassieke veranda, evolueerde via losse tuinconstructies tot de hedendaagse “poolhouses”. Voor deze poolhouses werd vorig jaar een nieuw merk ontwikkeld namelijk ‘Poolhouse Plaza.’ Of we het nu willen of niet, de zomers worden langer én intenser, terwijl we steeds liever thuis, met of zonder vrienden, een vakantiegevoel creëren zonder ons te moeten verplaatsen. Telkens trends die Veranclassic op de voet heeft gevolgd en waarin het een toonaangevende rol speelt. Dankzij haar jarenlange ervaring kan Veranclassic oplossingen op maat uitwerken voor elke klant. Gaande van klassieke, landelijke tot moderne tuinelementen, afgewerkt in hout, aluminium of het allernieuwste trespa: je tuinconstructie of poolhouse moet een verlengde zijn van je woning en moet dus perfect beantwoorden aan de stijl van de klant. Dit laatste materiaal, trespa, wordt trouwens steeds vaker gebruikt voor tuinconstructies, vooral omwille van zijn grote flexibiliteit. De uiterst bestendige panelen zijn beschikbaar in elke RAL-kleur en zijn dan ook de perfecte bekleding om je tuinconstructie te laten aansluiten bij de stijl van je woning.