TOP

Royal Botania

Genieten we straks allemaal van een ‘staycation’ in eigen achtertuin? Hét moment bij uitstek om het buiten extra gezellig te maken. De spraakmakende outdoorcollectie van Royal Botania, die zowel door dealers als klanten ook in deze tijden op veel enthousiasme werd onthaald, zet maximaal in op dat luxueuze, elegante en cosy gevoel. Meer nog, dankzij de vele opties en keuzemogelijkheden is het mogelijk om de inrichting van je terras in verregaande mate naar je hand te zetten. Individueel design ten top. Of hoe je dankzij Royal Botania de architect wordt van je eigen genoeglijke buitenkamer met heel persoonlijk cachet.

Het Belgische kwaliteitslabel Royal Botania staat anno 2020 voor zoveel meer dan louter tuinmeubelen. Meer dan ooit wordt er ingezet op totaalbeleving en unieke buitensferen die het terras naar een hoger en vooral persoonlijker niveau tillen. Het resultaat: een buitenkamer die zowel qua cosiness als comfort de woonkamer binnen evenaart of zelfs overstijgt. Koninklijk comfort, op maat van je terras én je persoonlijke wensen en smaak. Naast de opmerkelijke nieuwe meubelcollecties werden dit jaar ook de materiaalopties gevoelig uitgebreid. Zo noteren we keramische tafelbladen met nieuwe en realistische marmerdessins, elegant maar tegelijk duurzaam en perfect weerbestendig. Combineer ze met het tafelonderstel naar keuze. En met maar liefst 40 nieuwe outdoorstoffen, waaronder een bijzondere velvetkwaliteit in 10 kleuren en uitvoeringen, wordt die outdoorsofa van je dromen pas echt uniek. Telkens weer anders en perfect afgestemd op jouw individuele voorkeuren.

Keuzestress? Gelukkig is er de spiksplinternieuwe showroom in Nijlen én de website waar je ook de toonzaal virtueel in 3D kunt bezoeken. Hiermee wil Royal Botania inspireren en het innoverende elan kracht bijzetten en tonen wat er allemaal mogelijk is. Neem nu de nieuwe velvetstoffen in verrassende structuren en kleuren: ideaal voor sierkussens, bijvoorbeeld in combinatie met een sofa voorzien van een meer neutrale bekleding. “Maar zij die gaan voor een meer uitgesproken stijl, kunnen en durven vandaag ook te kiezen om de sofa volledig uit te dossen in dit aaibare fluweel”, aldus Marketing Manager Pieter Van Puyvelde. “Een trend die we alleen maar kunnen toejuichen.” Graag een terrasaankleding met bravoure of toch liever een meer tijdloze elegantie? Royal Botania heeft vandaag alle ‘ingrediënten’ om er telkens weer iets persoonlijks van te maken.

Dit is zeker: Royal Botania vervult zijn rol als internationale trendsetter op vlak van outdoordesign met verve. Meer nog, er waait dit jaar een vernieuwende zomerwind in het bedrijf. Zo wordt er extra ingezet op innovatie met extraordinaire collecties van de hand van Royal Botania’s grondlegger Kris van Puyvelde. Blikvanger van formaat is de Organix Lounge, een modulaire sofa met organische vormen die zich oneindig laat uitbreiden tot een flexibel zitlandschap. En dan is er de nieuwe Calypsostoel waarmee Royal Botania volop inzet op genoeglijk zitcomfort. De met Easydry foam gevulde en doorstikte hoezen zijn bovendien eenvoudig wasbaar. Design en onderhoudsgemak gaan steeds hand in hand, ook bij de nieuwe Exes-stoel – met afneembare gestoffeerde zitting en rugkussen – die een gestroomlijnde en eigenzinnige interpretatie brengt van de klassieke regisseursstoel. Dit zitmeubel is uitgevoerd in gegoten aluminium, net als de twee bijhorende en slanke tafelframes die je combineert met een blad naar keuze. Mag het wat robuuster? Dan is er de nieuwe conisch vormgegeven betonnen tafelvoet die zich laat aanvullen met een betonnen of keramieken tafelblad naar keuze. Een zwaargewicht van een meubel dat er letterlijk staat. Dit weliswaar zonder in te boeten aan elegantie, een kenmerk dat de nieuwe collecties verbindt en ook bij deze tafel de toon zet.

www.royalbotania.com