TOP

Hendrickx Bouwcenter

Als tegels u durven doen dromen…

 

Geen beter seizoen dan de lente om de binnen- en buitenwerken aan te vatten. En wat is er leuker dan in een uitgebreide showroom kennis te maken met een waaier aan mogelijkheden voor al uw tegelwerk?

 

Bij Bouwmaterialen Hendrickx kunt u terecht in twee showrooms. Een voor al het tegelwerk binnenin en een voor al wat buiten dient te gebeuren. En daarbij wordt u niet aan uw lot overgelaten als u niet kunt kiezen of met vragen zit. “We staan klaar om advies te geven, er is altijd wel iemand die u verder kan helpen”, weet Steven Hendrickx. “Onze klanten hechten daar veel belang aan. Mensen kunnen hier op hun gemak rondkijken, maar soms is het hen te veel. Het is dan dat we onze adviserende rol als familiebedrijf, met bijna honderd jaar ervaring, volop kunnen uitspelen. We kennen ons materiaal door en door en kunnen ons een goed beeld vormen hoe het eruit zal zien. We weten in welke situatie je wat best gebruikt. Of best niet. En dat wordt geapprecieerd.”

 

Alles voor buiten

Het groot voordeel van de buitenshowroom is dat u in uw eigen tempo kunt rondkijken, in alle rust en 24/7. Er is voldoende parking beschikbaar en zelfs een speelhoekje voor de kinderen. U loopt over al aangelegde opritten of pleintjes, zodat u meteen een idee krijgt van het effect van deze tegel of die klinker. De materialen worden ook uitgebreid tentoongesteld. U maakt kennis met de verschillende formaten, diktes, kleuren, vormen…

 

Voor de aanleg van terrassen, opritten, paden en pleinen kunt u kiezen tussen tal van soorten natuursteen, keramische tegels, klei- en betonklinkers. Ook grind, kunstgras of dolomiet behoren tot de mogelijkheden. Voor de afscheiding met de buren zijn er verschillende oplossingen, zoals houten palissades of betonnen schermen. En ook aan de afwerking werd gedacht met steenkorven, stacktonnen muurtjes en een ruime keuze aan sierkiezels.

Verder bieden verschillende bouwsels u ideeën om zelf aan de slag te gaan of te laten maken door uw vakman. Zoals stenen muurtjes voor planten, klinkers van verschillende hoogtes voor een opgaand pad, gigantische dallen van twee meter op twee voor een massief effect… Kortom, alles wat u nodig heeft om op een gezellige manier inspiratie op te doen!

 

… en voor binnen

Voor het tegelwerk van uw woning kunt u in de binnenshowroom kennismaken met tal van formaten. Van mozaïeken tot grote vierkante tegels van wel 3m op 1m20; en natuurlijk alle andere formaten daar tussenin. Ook qua materiaal is er keuze te over. Keramische tegels met een houten, betonnen of marmeren look. Echte betonnen tegels met klassieke patronen. Natuursteen, zowel Belgische als uit het Verre Oosten… De collectie blijft trouwens up-to-date met de nieuwste trends. Dat is iets waar ze bij Hendrickx prat op gaan.

 

Hendrickx Bouwcenter
www.hendrickxbouw.be