TOP

Ferme De Hesbaye

Net onder de taalgrens, ten zuiden van Sint-Truiden, ligt het charmante en landelijke Corswarem. In 2000 werd hier “Ferme De Hesbaye” gevestigd, een familiebedrijf gespecialiseerd in tuin- en terrasaankleding. De authentieke vierkantshoeve diende ooit als landbouwbedrijf, maar is nu het decor van een erg compleet winkelconcept waar bezoekers zowel in het Nederlands als het Frans bediend worden.

 

Liesbeth vertelt ons meer: “Ferme De Hesbaye is een echte familiezaak, waar we met veel passie en inzet werken om de klant een optimale tuinervaring te geven. Kwaliteit primeert: de merken en het maatwerk dat we aanbieden zijn van een bewezen duurzaamheid, degelijkheid en garantie. Klanten komen naar hier voor de persoonlijke en uitgebreide service, we nemen dan ook onze tijd om met de klant op zoek te gaan naar wat hij of zij zoekt. Het is onze taak om de noden van de klant te begrijpen en daar de juiste oplossingen voor te bieden. Daarbij verkopen we niet alleen, ook de montage, levering en plaatsing nemen we voor onze rekening zodat de klant alleen maar hoeft te genieten. Het aan- bod in onze showroom van 2000 m2 is enorm uitgebreid en legt zich qua prijs vooral toe op het middensegment.We zijn ervan overtuigd dat onze prijzen goed zitten en dat ons cliënteel waar krijgt voor zijn geld. Eerlijkheid, respect en transparantie is wat iedereen van ons mag verwachten.”

 

Het assortiment kan inderdaad als zeer ruim omschreven worden. Meubels, parasols, buitentextiel, kussenboxen, gashaarden voor buiten, zonnezeilen… je kan hier alles vinden voor de aan- kleding van je tuin, terras of veranda. Merken als 4 Seasons Outdoor, Castle Line, Kettler en Lafuma zijn vaste waarden in het assortiment, maar ook heel wat kleinere spelers zijn mooi vertegenwoordigd. Het hele productgamma is kleur- en hittebestendig en daarom aangepast aan het gebruik buiten of in een veranda.

 

De tweede bedrijfstak van Ferme De Hesbaye bestaat uit het aanbod buitenverhardingen, van keramische te- gels tot natuursteen. De klant kan de materialen oppikken of volledig laten plaatsen, volledig naar eigen wens. Wie dus op zoek is naar een totaalervaring voor huis en tuin, is hier aan het goede adres. De showroom is elke dag geopend, behalve op maandag.