TOP

Goossens Oostkamp

Een functionele veelzijdige keukenoplossing voor elke woning

 

Een keukeninrichting die focust op de essentie en beantwoordt aan alle eisen wat kwaliteit, techniek en jouw persoonlijke smaak betreft. Goossens over tuigt voor al jouw keuken- en kastenwensen. Hun assortiment bestaat dan ook uit een compleet gamma keukenmodellen dat aansluit bij verschillende woonstijlen en een budget op maat.

Broers Maxim en Guillaume en vader Yves tekenen voor de vierde generatie van dit familiebedrijf. Hun werkterrein concentreert zich op de projectmarkt waarbij ze voornamelijk keukens bouwen voor residentiële bouwprojecten, maar ook voor openbare besturen zoals serviceflats, scholen of woon- en zorgcentra in gans Vlaanderen. De volledige productie ge- beurt in eigen huis waardoor Goossens instaat voor ontwerp tot plaatsing. Voor het fabriceren van de keukens en kasten hebben ze trouwens één van de modernste productielijnen van Europa waardoor ze een grote capaciteit aankunnen. Zo produceren ze 10 extra maatkeukens per dag.

In samenspraak met de bouwheer of projectontwikkelaar stelt de keukenbouwer steeds een goed uitgeruste basiskeuken voor. Deze kan dan verder gepersonaliseerd en gestyled worden volgens smaak en wensen van de nieuwe eigenaars. In de showroom van Goossens bespreken hun interieurarchitecten graag met jou alle details en afwerkingen die je naar eigen behoefte kan aanpassen. Zo stel je je eigen droomkeuken samen waarbij de mogelijkheden haast grenzeloos zijn.

De bewoners van een nieuwe residentie wilden graag een bijzondere look geven aan hun nieuwe keuken. Ze kozen dan ook voor een volledige gepersonaliseerde vormgeving waarbij de keuken werd geconcipieerd als een vaste kastenwand met keukeneiland die heel wat werk -en bergruimte bieden. Omdat de keuken deel uitmaakt van de leefruimte werd de keuken herleid tot een puur en eerder minimalistisch concept met veel aandacht voor het esthetisch resultaat. Dat bewijst

ondermeer de keuze en de combinatie van de materialen. De fronten van zowel de kastenwand als het keukeneiland zijn vervaardigd in mdf met een witte structuurlak. De kasten zijn greeploos en afgeschuind afgewerkt zodat het egaal opper- vlak domineert. In de keukenwand werd een nis uitgewerkt in eik fineer. De houtlook zorgt voor een harmonieuze sfeer en blendt prachtig met het wit van de keuken. Deze nis is verder afgewerkt met stemmige ledverlichting. Een pivoterende deur naar de berging werd volledig onzichtbaar geïntegreerd in de keukenwand. De zwart gelakte hand- greep van de ingewerkte koelkast vormt een opvallend, maar toch passend accessoire.

Het keukeneiland vervult zowel de functie van was- als kookgelegenheid. Het keramische werkblad met Calacatta marmerlook is niet alleen heel onderhoudsvriendelijk, maar imiteert ook perfect de intensiteit van deze natuursteen. De ingewerkte wasbak en de kokendwaterkraan van Quooker geven het geheel een elegante en verfijnde uitstraling. De inductiekookplaat van Bora met geïntegreerde afzuiging straalt professionaliteit uit. Het uiterste punt van het keukenblok vormt een zithoek met plaats voor twee barkrukjes.

Hoewel keukens hun corebusiness zijn, gebeurt het vaak dat het plaatsen van een keuken uitmondt in een totaalproject waarbij deze interieurspecialist eveneens instaat voor ander maatmeubilair. Ook voor deze bewoners etaleerden ze hun vakmanschap met een badkamermeubel in een donkere eik-fineer en bijhorende spiegelkast. Om maximale bergruimte te creëren, kreeg de masterbedroom een functionele kasten- wand in laminaat. Het wit van de kasten vormt een krachtig contrast met het donkere muurpaneel ter hoogte van de bedkop. Met tenslotte een driedeurskleerkast in de tweede slaapkamer kreeg het interieur van deze bewoners helemaal de uitstraling die ze voor ogen hadden. De persoonlijke service en opvolging van Goossens maakten deze bouwervaring compleet.

 

Goossens Oostkamp
www.goossens-oostkamp.be