TOP

Weyne Interieur

Een compleet meubelaanbod voor elke stijl en elke ruimte? Bij Meubelen Weyne kies je uit 12.000 vierkante meter met meubilair voor elk project. Hip Scandinavisch, strak design of warm landelijk? In hout, keramiek of kunststof? Je vindt het hier. Wat je ziet in de ruime showroom is eigenlijk nog maar een deel van de mogelijkheden. Bij Weyne pas je elk meubel namelijk aan naar smaak. De opstelling, kleur of materiaalkeuze van je favoriete model wijzigen? Geen enkel probleem. “Dankzij die talloze variaties hebben we voor elke klant de perfecte invulling in huis”, zegt Herbert Weyne. Hij is de derde generatie van het familiebedrijf. Meubelen Weyne is al sinds 1953 actief in de sector en breidde de afgelopen 25 jaar verder uit.

Het team bij Weyne bestaat uit binnenhuisarchitecten. Naast uitgebreide info over de meubelen zelf krijg je er dus ook advies voor de totaalinrichting van je interieur. Op maat van je budget, uiteraard. Of het nu om een starterswoning gaat, om een luxeloft aan zee of iets er tussenin. “Bij goede kwaliteit denkt men vaak dat iets duur moet zijn. Dat is gelukkig niet geval. We werken uitsluitend met merken die gegarandeerd kwalitatief zijn. Voor verschillende budgetten, dus er is altijd een betaalbare keuze. We hebben Durlet, Rolf Benz en Leolux, maar evengoed een lijn met instapmeubelen. Voor wie voor het eerst alleen of samen gaat wonen bijvoorbeeld. Het deskundig advies van onze interieurarchitecten krijg je er gratis bij”.

Een keukentafel of een nieuwe sofa? Bij Meubelen Weyne heb je keuze te over. Maar als partner voor je complete interieur gaat het team graag nog een stapje verder. Met maatwerkkasten bijvoorbeeld, zodat de ingevulde ruimte als een puzzel ineen past. Of met slaapcomfort. In de showroom is er een volledige afdeling met slaapmeubilair ingericht. Naast bedden en nachttafeltjes vind je er bijvoorbeeld diverse types matrassen en slaapmodellen. “We hebben een testcabine van Tempur. Tijdens een demo ontdek je zelf de voordelen van het materiaal. Tempur is visco-elastisch. Dat betekent dat het perfect de vorm van je lichaam aanneemt en zo zorgt voor maximaal slaapcomfort. Het duurt een tiental minuten om de werking van Tempur volledig te ervaren. Daarom is die testcabine ideaal.” Daarnaast is het volledige gamma van BEKA en Auping aanwezig op de afdeling en uit te testen. Meubelen Weyne evolueert mee met de woontrends van vandaag en morgen. Om ook wie klein woont te helpen in de zoektocht naar smaakvol, comfortabel en bovendien plaatsefficiënt meubilair is er een uitgebreide keuze in ruimtebesparende opties. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbed of een consoletafel. De interieurarchitecten helpen je woning inrichten met modulaire systemen. Zonder in te boeten aan uitstraling, kwaliteit of dagelijks woonplezier.

www.weyne.be