TOP

Verolift: kwaliteitsvolle en duurzame liften

Verolift heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van liften. Het bedrijf monteert liften voor woningen en appartementen, geschikt voor privé, professioneel of commercieel gebruik. Ook voor modernisatie, onderhoud, depannage (24/7) en herstellingen kun je er terecht.

 

Familiebedrijf Verolift wordt gerund door vader en zoon, Gennaro en Françis Verrone. Zij hebben zelf jarenlange ervaring en kennen elk van hun producten dus door en door. Alles gebeurt bij Verolift onder één dak. Het Verolift team bestaat uit eigen adviseurs, monteurs, keurders en technici. Iedereen wordt er correct opgeleid en bijgeschoold. Je haalt met andere woorden echte specialisten in huis. Bij Verolift kun je terecht voor een ruime waaier lifttypes. Huisliften, traditionele personenliften, liften met een beperkte put en schachtkop, liften specifiek voor de zorgsector, autoliften… je vindt het er allemaal. Op zoek naar een speciale lift op maat of buiten standaard? Hierin blinkt Verolift uit! Wil je bijvoorbeeld een bedrukte liftwand, speciale verlichting, een gepersonaliseerde vloer of een lift verstopt achter de deur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Deze slogan draagt het bedrijf uit op elk vlak. U mag een kwalitatieve, veilige en duurzame lift, conform het ISO-9001-certificaat en geldende reglementering verwachten. Daarnaast krijgt u van offerte tot na de indienststelling een duidelijke communicatie van het hele team. Verolift levert topservice de klok rond, het hele jaar door. U mag rekenen op een snelle en accurate servicedienst. Je kunt het comfort en de kwaliteit van de liften zelf ervaren in de show- room. Ontdek, bekijk en voel de vele materialen, kleuren en opties … en sta versteld van de veelzijdigheid! Het Verolift-team geeft je graag een persoonlijke demonstratie en helpt je verder in de zoektocht naar je ideale lift.

 

 

Verolift
Eedstraat 7- 9052 Zwijnaarde
t. 09 220 78 78
info@verolift.be – wwww.verolift.be