TOP

Goossens Oostkamp

Gepersonaliseerde keukens naar uw smaak en stijl voor elk residentieel project

Een mooie en functionele keuken vormt veelal het hart van elke woning. Keuken- en kastenbouwer Goossens heeft dit helemaal begrepen en biedt een compleet gamma modellen en stijlen aan naar ieders wens en budget. Ondertussen staat de vierde generatie van dit familiebedrijf aan het roer met de broers Maxim en Guillaume en vader Yves. Hun werkterrein concentreert zich op de projectmarkt waarbij ze voornamelijk keukens bouwen voor residentiële bouwprojecten, maar ook voor openbare besturen zoals serviceflats, scholen of woon-en zorgcentra in gans Vlaanderen. De volledige productie gebeurt in eigen huis waardoor Goossens instaat voor het ganse plaatje: van ontwerp tot plaatsing. Voor het fabriceren van de keukens en kasten hebben ze één van de modernste productielijnen van Europa waardoor ze een grote capaciteit aankunnen. Zo produceren ze 10 extra maatkeukens per dag.

 

In samenspraak met de bouwheer of projectontwikkelaar wordt meestal een kwalitatieve basiskeuken voorgesteld met ingebouwde toestellen van een A-merk. De nieuwe eigenaars zijn vervolgens welkom in de showroom van Goossens om de keuken te personaliseren en volledig naar eigen smaak in te richten. Goossens biedt een spectrum van verschillende mogelijkheden in materialen en designs. Zo kan je je eigen droomkeuken samenstellen en kan je gaan van heel eenvoudig tot een out of the box model dat je nergens anders vindt.

 

De bewoners van een nieuwe residentie hadden zo ook een heel eigen idee voor de inrichting van hun keuken. Omdat de open keuken deel uitmaakt van de leefruimte wilden ze een keuken die perfect harmonieert in de rest van het interieur. Daarom opteerden ze om de kastenwand te concipiëren als een livingmeubel.Voor de keukentoestellen kozen ze voor de Artline-inbouwtoestellen van Miele. Deze greeploze minimalistische designlijn is uitgerust met eenTouch 2 Openen Soft Open-technologie waardoor het design heel strak en toch gebruiksvriendelijk is. Het bouwkoppel selecteerde een combi microgolfoven, combi stoomoven en een ingebouwde wijnkoeler. De kolomkasten werden uitgerust met de servo-drive bewegingstechnologie van Blum zodat lichtjes aandrukken volstaat om de kastdeuren en de frigo als vanzelf te openen. De fronten in mdf zijn ingekleurd met hetzelfde grafietgrijs als de keuken- toestellen wat het ingetogen design van het geheel nog eens extra onderstreept.

 

Het keukeneiland is uitgewerkt als één massief blok dat zowel de functie van was- als kookgelegenheid vervult. De keramische Carrara marmer is niet alleen heel onderhoudsvriendelijk, maar imiteert ook perfect de intens witte kleur van de meest exclusieve soort Carrara marmer. Ook de wasbak is uitgewerkt in de keramische steen wat het meubel een heel elegante en verfijnde uitstraling geeft. De kookplaat met geïntegreerde afzuiging benadrukt weerom het minimalistisch ontwerp van dit keukenblok. Met deze rechtlijnige en geheel greeploze uitvoering vormt de keuken een mooie, maar toch serene blikvanger in de woonruimte van dit appartement.

 

Hoewel keukens hun corebusiness zijn, kan je bij Goossens ook terecht voor ander maatmeubilair zoals een op maat gemaakte dressing, de inrichting van een slaapkamer, bureau, badmeubilair, etc. Ook voor totaalprojecten halen ze al hun ervaring en vak- kennis uit de kast. Reken daarbij een persoonlijke service en zo hebben ze alle troeven in huis om jouw droominterieur waar te maken.

 

Goossens Oostkamp

Nijverheidsstraat 22 – 8020 Oostkamp
t. 050 82 26 40 – www.goossens-oostkamp.be