TOP

Sinnfoort: Pastorie 2.0 focust op beleving

Tsjirpende vogeltjes en zoemende bijtjes. De zomer komt er, gelukkig, sneller aan dan je denkt. Om ten volle te genieten, heb je aantrekkelijke en comfortabele tuinmeubelen nodig. Sinnfoort in Roeselare biedt al het beste onder één dak. Ook in 2020 staat de Pastorie voor een stijlvol en compleet aanbod van buitenmeubilair en -decoratie. De karaktervolle showroom steekt in een compleet nieuw jasje. Eentje waarin beleving van verschillende sferen meer dan ooit de hoofdtoon slaat.Via een voorgestelde route doe je heel wat indrukken op. Telkens langs een ander decor, dat versterkt wordt door grote foto’s aan de muren.

Waan je even aan zee in een ligstoel, geniet in het tuinhoekje bij een zomerse foto van een gazon of ontdek de kracht van hout in je meubilair bij een kleurrijk bostafereel. Je belandt van het ene concept naadloos in het andere. Aan het einde van de rit heb je ongetwijfeld inspiratie te over om je eigen tuin en terras te boosten. Ook in de grote showroom van Sinnfoort vind je nog buitenmeubilair. Met een keuze uit merken zoals Royal Botania, Joli, Manutti, 4SO, Jardinico, Umbrosa, Hi Gold, Vincent Sheppard, Todus en Varaschin reken je sowieso op vertrouwde kwaliteit én op de recentste collecties. “Vooral organische vormen zijn in dit jaar”, lichten ze al een tipje van de sluier bij Sinnfoort.“Tegelijk merken we een sterke revival van het bamboemateriaal in de nieuwste modellen.”

Een opgefriste look verdient een feestelijke introductie. Van 13 tot 21 maart wordt de opening opgeleukt met originele hapjes en muziek. En daar hoort uiteraard een frisse mocktail of hip fruitwatertje bij. De Pastorie is open van 10 tot 12 uur en van 13.30 tot 18.00 uur op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Je vindt er ook decoratie, parasols, plancha’s en barrelsauna’s, voor een buitenbeleving voor al je zintuigen. Je meubilair wordt trouwens steeds aan huis geleverd. Lekker gemakkelijk.

Het nieuwe jasje van de Pastorie is een perfecte weerspiegeling van het DNA van Sinnfoort. Het meubelbedrijf, met ondertussen 55 jaar op de teller, focust altijd op een totaalbeleving. Dat merk je aan de beschikbare decoratie en sfeerelementen, zoals de kunstbloemen en -planten. En aan de échte opstellingen in de winkel. “We zetten ons meubilair in een realistische omgeving”, benadrukt Louise Bruwier, communicatie- en marketingverantwoordelijke van Sinnfoort.“Denk maar aan verschillende soorten vloeren, het toevoegen van decoratie, enzovoort. Ons professioneel team staat steeds klaar met advies. Zodat onze klant zijn of haar woning naar een hoger niveau kan tillen en optimaal geniet van zijn tijd thuis.”

Ga je in 2020 voor nieuw binnenmeubilair? Ook daarvoor ben je bij Sinnfoort in goede handen. Er is opnieuw heel wat verrassends te ontdekken. Hout en keramische tafels blijven het goed doen. Opvallende trendkleuren zijn roze en groen. Je ziet ze her en der opduiken in de stoelbekleding. Voor het binnenmeubilair is Sinnfoort onder meer verdeler van Calligaris, Perfecta, Midj, Joli, Vincent Sheppard, Danform, PTMD, PMP, Dekocandle, Cobra Arts, Sil-ka, B.I.C. tapijten, Pedrali, en zo meer.

 

Sinnfoort
St. Corneliusstraat 3 – 8800 Roeselare
t. 051 24 23 71 – www.sinnfoort.be