TOP

MVL Verlichting: Bijzondere binnen- en buitenverlichting mét advies

Licht is sfeer. En dat merk je meteen wanneer je je blik laat ronddwalen in de toonzaal van MVL Verlichting in Bonheiden. Naast een exquis aanbod aan fascinerende merkarmaturen, zowel voor het interieur als de tuin, mag je je hier aan vakkundig advies verwachten. Desgewenst rolt de lichtarchitect voor jou een volledige lichtstudie uit, op maat van uw persoonlijke smaak en de verschillende ruimtes met hun specifieke functie en inrichting. Want één ding is zeker: het juiste licht en het juiste armatuur op de juiste plaats maakt een wereld van verschil.

 

30 jaar ervaring in licht

Licht doet meer dan verlichten.Verlichting overstijgt het functionele en is een sfeerschepper bij uitstek, zowel binnen als buiten. Dat weet men als geen ander bij MVL verlichting, een familiebedrijf dat al 30 jaar actief is in de sector van de verlichting. Naast een gedegen vak- én productkennis houdt de familie Michielsen de vinger aan de pols van wat er leeft in de fascinerende wereld van de verlichting. Ooit begonnen als specialist in buitenverlichting, met naast tal van gerenommeerde merken ook een eigen MVL-collectie met pad- en wandverlichting. Deze combineert een uitmuntende kwaliteit – bestand tegen de grillen van de natuur en ons Belgische klimaat – met stijlvol en tijdloos design. Kwaliteit die blijft, daar zet men op in. Op vraag van de klant werden, nu een 15-tal jaar geleden, de activiteiten uitgebreid met interieurverlichting, uiteraard ook mét advies en service.Yannick, gepassioneerd lichtarchitect en -adviseur van dienst: “Dat doen we zowel voor grote en projectmatige lichtopdrachten als voor het interieur van de klant thuis. Lichtplan van a tot z of enkel op zoek naar een gepaste pendel voor de leefruimte? Ook dan staan we de klant graag bij in zijn keuze.” Professioneel, laagdrempelig en persoonlijk advies op maat, daar zet men hier op in.

 

Design én techniek

Ook de plaatsing van de verlichting gebeurt in eigen beheer. Zo kan men de kwaliteit over de hele lijn garanderen. Zowel op esthetisch als technisch vlak biedt MVL Verlichting de nodige begeleiding. De nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duurzame lichttechnologie? Of armaturen met onderscheidend design die een ereplek verdienen in je interieur? Deze verlichtingsspecialist weet op beide vlakken het onderscheid te maken. Van strakke en architecturale oplossingen tot designpendels die, zelfs als het licht gedoofd is, alle blikken naar zich toe weten te trekken. Het zeer uitgebreide gamma, zowel modern als landelijk, biedt je een ruime keuze uit de meest vooraanstaande merken. De vernieuwde toonzaal toont onder meer een selectie van de nieuwste armaturen van Brokis, Vibia, Penta en het extravagante Brand van Egmond. Wat de architecturale verlichting betreft, noteren we de topcollecties van Modular, Tal, Orbit en Exterus. Slechts een greep uit het aanbod, gepresenteerd in het stijlvol ingerichte pand waar MVL verlichting nu een 5-tal jaar geleden zijn intrek nam. Een smaakvol en inspirerend kader dat de collectie alle eer aandoet.

 

Bezint eer ge begint

Ga je bouwen of verbouwen? Je tuin (her)aanleggen? Vergeet het lichtplan niet. Het wordt nog al te vaak onderschat, maar licht kan een interieur of buitenkamer maken of kraken. Hoe sneller de lichtadviseur bij de bouw- of verbouwplannen wordt betrokken, des te beter en vlotter hij op het juiste moment kan inspelen op de specifieke lichtbehoefte met een juist gedoseerde verlichtingsmix, afgestemd op de indeling en functies van alle ruimtes in huis. Het lichtplan: lang geen overbodige luxe.

 

 

MVL Verlichting
Mechelsesteenweg 337
2820 Bonheiden
t.015558496
www.mvlverlichting.be