TOP

Zonder franjes

Bouwen is erg persoonlijk. Dat hebben ze bij Villabouw Sels door hun jarenlange ervaring erg goed begrepen. Het is precies daarom dat hun bouwproces begint bij luisteren. Samen met architect Dieter Vander Velpen hebben zij de wensen en behoeftes van de bouwheer doorgrond. Een cruciaal startpunt, want enkel zo kan het eindresultaat een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van de bewoner. Op volgende bladzijden krijgen we hier een mooi voorbeeld van. In het concept van deze eigentijdse woning wordt vakkundig de geest gevat van de bouwheer. Villabouw Sels creƫerde een bijzonder rustige en lichte sfeer in een statig, modern interieur. Door overbodige franjes te weren richten ze zich op de elegantie van transparantie in design. Home Sweet Home ging gretig in op de uitnodiging om deze realisatie te komen ontdekken.

 

VILLABOUW SELS
03 680 16 16
www.sels.be