TOP

Goven: uw vloer is onze zorg

Haast iedereen die bouwt of verbouwt belandt vroeg of laat bij de vloerkeuze. Een belangrijke keuze, aangezien de juiste tegel een sleutelrol speelt in de uitstraling van je woning. Wie nood heeft aan hulp van een deskundig team, moet zeker aankloppen bij ‘Goven, vloer- en tegelwerken’. Dit is een familiebedrijf van de vierdegeneratie met een jarenlange ervaring in tegel- en chapewerken, laminaat, parket en mozaïek.

 

Streven naar groei in kwaliteit, niet in massa.

“We zijn een familiebedrijf, nu al van de vierde generatie!” Zo stelt mede zaakvoerder Tommy goven zijn vloer- en tegelbedrijf aan ons voor. Samen met zijn broer Kris Goven runt hij het familiebedrijf. “ Ondanks deze jarenlange ervaring en expertise, zijn we nog steeds een middelgrote onderneming met relatief kleine ploegen die bestaan uit de beste vakmensen.” Vult Kris Goven aan. “Dat we nog steeds zo kleinschalig zijn, is een bewuste keuze. We gaan er prat op om steeds de beste kwaliteit aan onze klanten te kunnen aanbieden.Ieder vloerproject heeft zijn eigen noden en wensen. Wil je enkel je terras laten tegelen? Dan kan dat. Wil je een meer totaal vloerproject ? Dan kan dat ook. ‘Goven, vloer- en tegelwerken’ biedt een service van chapewerken tot volledig afwerking indien gewenst. Zowel nieuwbouw als renovatie behandelt het team met de grootste zorg en respect.

 

Nieuwe trends volgen we op de voet.

De bouwsector is steeds in verandering en zo ook ‘Goven, vloer- en tegelwerken’.  Ze spelen in op nieuwe ontwikkelingen zowel op technieken als het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ze zijn ook vertrouwd met het plaatsen van verschillende formaten. Dat gaat van mozaïek tot volledige panelen in terrazzo, keramiek of natuursteen. Wil je liever geen tegels? Geen probleem. Je kan er ook voor kiezen om parket –of laminaatvloeren te plaatsen die je woning de nodige sfeer en warmte geven. En wat sfeer en warmte betreft, heeft deze firma echt kennis van zaken. Ze denken mee met jouw project om de beste oplossing te vinden. “ Enkele jaren geleden volgde ik interieurdesign in avondschool.” Vertelt Tommy Goven. “Niet om dit als beroep uit te oefenen, maar als extra kennis voor de projecten van onze klanten. Op die manier kan ik meedenken in ieder project en probeer ik oplossingen aan te bieden die zowel op esthetisch, als technisch vlak uitblinken.” Kortom ze laten niets over aan het toeval, zodat ze iedere werf met een trots gevoel kunnen achterlaten.

 

Steevast gaan voor duidelijke communicatie en goede service.

Klantenservice is bij hen geen loos woord. Goede communicatie primeert. De terugkoppeling naar de klant is vanzelfsprekend. “We gaan er dan ook prat op steeds een goede werfopvolging te doen.” Zegt mede zaakvoerder Kris Goven. “ Op die manier ontstaan er zo min mogelijk problemen en kunnen we ons vooropgesteld schema goed naleven. Iets waar onze klanten ons zeer dankbaar voor zijn. “Om te kunnen blijven genieten van mooie vloeren is ook de nazorg zeker belangrijk. Bij eventuele problemen na uitvoering lossen wij deze zo snel mogelijk en efficiënt op om zo een garantie na uitvoering te bekomen.”

Door hun jarenlange ervaring, kennis en creativiteit te bundelen biedt ‘Goven, vloer- en tegelwerken’ je als geen ander een pasklare oplossing.  Graag meer weten? Bekijk zeker de website en hun sociale mediakanalen voor meer informatie en inspiratie. Of neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!

 

Goven, vloer- en tegelwerken
www.govenbvba.be