TOP

KitchenAid

Of het nu zijn retro uiterlijk of zijn multifunctioneel design is: iedereen heeft wel een reden om van KitchenAid te houden. Meer dan een eeuw geleden stond de eerste van de lijn iconische keukenrobots op het aanrecht. Anno 2020 zijn er verschillende varianten in allerhande uitvoeringen en te combineren met heel wat accessoires. Zo is er zeker eentje die in jouw keuken past. We schrijven begin twintigste eeuw. In Troy, Ohio, ziet de Amerikaanse ingenieur Herbert Johnston een bakker worstelen met een lepel en brooddeeg. Hij besluit een oplossing te zoeken voor die dagelijkse uitdaging. Hij ontwikkelt een machine die het deeg mixt in bakkerijen. Het eerste exemplaar van zijn gloednieuwe keukenrobot wordt ook in gewone huishoudens gebruikt in 1919. Het merk KitchenAid is een feit.

 

Al een eeuw steelt KitchenAid de show in menig keuken, zowel bij particulieren als in een professionele omgeving. Uiteraard is het merk in die lange periode niet blijven stilstaan. Ondertussen zijn er drie varianten van de keukenrobot, elk met een verschillend formaat. Er is de mini van 3,3 liter, de versie met een mengkom van 4,8 liter en eentje met een capaciteit van 6,9 liter. Er is een KitchenAid voor elk huishouden, van single tot groot gezin. Je kiest zelf de grootte, de kleur en de accessoires die je wil gebruiken. Denk maar aan een citruspers of een pastaroller, bijvoorbeeld. Natuurlijk zijn er ook toebehoren voor alledaagse handelingen, zoals het snijden van groenten of het afwegen van bloem voor een lekkere, huisgemaakte taart.

 

In de eerste plaats maakt een KitchenAid koken en bakken een pak eenvoudiger.Toch is er de afgelopen eeuw altijd veel aandacht geweest voor het design. Want het oog wil ook wat. KitchenAid staat gekend voor zijn retro-uitvoering. De glimmend rode versie mag dan wel de meest iconische zijn, ook de donkere uitvoeringen met craceléfinish staan chique in de keuken. Of wat dacht je van een mengkom met een zomers bloemenmotief? Hou je van uniformiteit in de keuken, dan is er nog een handvol keukentoestellen in het gamma van KitchenAid. Er zijn koffiezetapparaten, broodroosters, waterkokers, staafmixers en nog veel meer. Herkenbaar aan hun design en met de gekende kwaliteit van de keukenrobots.

 

Een KitchenAid op maat van jouw kookgewoontes wordt sowieso het culinaire centrum van de keuken. Op www.kitchenaid.be ontdek je alle mogelijkheden. Van de verschillende uitvoeringen tot de verlengstukken en andere accessoires. Til je thuiskeuken naar een hoger niveau, qua smaak en qua design.

 

KitchenAid
t.080093285
www.kitchenaid.be