TOP

Een vleugje Italië bij Leolux

Is er nog nieuws? Jazeker! Traditioneel lanceert designmerk Leolux de nieuwe collectie in januari, tijdens de belangrijke meubelbeurs van Keulen. Het nieuws is binnenkort te zien in de interieurwinkels. Als u niet kunt wachten kunt u nu al terecht bij het Design Center Brussel. Voor het complete gamma Rego, de comfortbanken Nardo en nog veel meer. Ga ze ontdekken en uitproberen voor het allermooiste begin van 2020.

Elegantie, comfort en kwaliteit zijn de vertrouwde kenmerken van alle Leolux-producten. Nu komt er boven- dien een mespuntje Italiaanse allure bij. Designer Gino Carollo tekende het programma Rego, een ontwerp met pure Italiaanse elegantie. Elke bank, elk element is een sculptuur op zich, met vloeiende lijnen. Het gekende Leolux comfor t maakt het zitgenot compleet. Natuurlijk heeft Rego alle opstellingen die u van een bankenprogramma mag verwachten. Bent u een liefhebber van originele vormen? Dan haalt u zeker uw hart op aan de ‘curved’ elementen. Hun lichte boog zorgt voor een spannend visueel effect. In combinatie met de ronde chaise longue tonen ze een uiterst elegant beeld. Uiteraard kiest u niet alleen de elementen, maar ook de bekledingen en kleuren helemaal zelf.

Binnen de nieuwe collectie is er ook ruimte voor puur comfort. Nardo (Beck Design) is volledig met dat doel ontworpen. Je ziet het meteen: deze bank straalt comfort uit, in leer of in stof. De weelderige zachte kussens laten u heerlijk relaxen, een optionele hoofdsteun maakt het plaatje compleet. De verstelbare armen van Nardo zorgen dat liggen al even aangenaam is. Opvallend in de vormgeving zijn de panelen waartegen de kussens rusten. Wanneer ze in een andere bekleding worden uitgevoerd, zorgt dat voor een unieke persoonlijke invulling.

Elegante aanvullingen zijn er in de vorm van de salontafels Rolan, die aansluiten bij de vormen van het Rego banken- gamma. Rolan is er in meerdere hoogtes, vormen en materialen. Schitterend in het nieuwe hoogglans ”ceramic gloss”, top in combinaties met noten of eiken. Volledig nieuw in de collectie is verlichting. Leolux presenteer t meteen twee varianten: de draaibare staande lamp Qone en het sfeerlicht Funo met piepklein leeslampje dat je precies richt op het juiste punt. De nieuwe collectie is vanaf april natuurlijk ook te zien bij uw Leolux specialist.

 

Design Center Brussel

Bergensesteenweg 423A 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Geopend:
dinsdag tot zaterdag, 10.00-18.00 uur Meer informatie: www.leolux.be