TOP

Joli: Tijdloos design voor binnen en buiten

Tafels en stoelen van Belgische makelij.Verrassende ontwerpen in een praktische uitvoering. Daar staat Joli voor. Elk ontwerp passeert nog steeds langs bezieler John Ghekiere. Samen met de veelzijdigheid van de materialen en modellen maakt dat het Joli-DNA net zo sterk. Bovendien is de combinatie van indoor en outdoor gebruik handig als straks de eerste zonnestralen weer doorbreken.

Quasi elke collectie bij Joli is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. “Daarmee zijn we uniek”, benadrukt marketing- manager Maar ten Balcaen. “Voor onze professionele klanten is dat een grote troef. De outdoor toepassing betekent meteen ook dat ons meubilair extra sterk en eenvoudig in onderhoud is.” Op het einde van de vorige eeuw richtte John Ghekiere het meubelbedrijf op. Toen nog onder de noemer Ghekiere Industries. Van bij de start was een hoogwaardige kwaliteit een van de prioriteiten.Vandaag uit zich dat onder meer in het zorgvuldig lakwerk van inox en aluminium, maar evengoed in de keuze voor keramische tafelbladen. Alles moet tegen een stootje kunnen.

Joli staat er op dat elk meubelstuk in het eigen atelier in Kuurne geassembleerd wordt. Het bedrijf ziet streng toe op de kwaliteit van ieder stuk dat de werkplaats verlaat. De grote stock ter plaatse betekent daarenboven dat eindklanten snel beleverd worden. “Uiteraard staat ook het design voorop”, vult Maarten aan. “We volgen geen trends, we maken ze. Ideeën van onze oprichter John en van externe ontwerpers zorgen voortdurend voor innovatieve producten in ons gamma.” Zo tekende Mathias De Ferm bijvoorbeeld de Margueritelijn en het meu- bilair in de Wirecollectie. Vernieuwende modellen en de uitbreiding van bestaande reeksen blijven boeien. Dankzij de grote keuze is er voor elke klant een passende oplossing. Of het nu een landelijke, strakmoderne of net vintage setting betreft.

Vanuit Kuurne stuurt Joli zijn collecties naar een sterk netwerk van verdelers. Je kan bij tal van winkels terecht om de meubelen van het merk te ontdekken. “We ondersteunen hen graag bij hun winkelinrichting.Wie geen outdoor toonzaal heeft, kan gebruik maken van buitenfoto’s om de juiste sfeer te creëren. Beleving is nu eenmaal belangrijk. Net als het professionele advies en onze sterke service. Zo maken we het verschil.”

De premiumdealers van Joli helpen graag bij de totaalinrichting van hun klanten. Ze stellen de meest geschikte meubelcombinatie voor op maat van je bestaande interieur of buitenomgeving en je wensen.

 

 

Joli
Industrielaan 5 – 8520 Kuurne
www.joli.be