TOP

Pastorale

‘Hé jij, die lach staat je goed’, staat te lezen op een spiegel die je aantreft als je binnenkomt in Pastorale. Zo hangen er vier naast elkaar, elk met een andere welkomquote. Selfie Mirrors van Serax, in de vorm van een bord, waaraan een kapstok bungelt. “Zodat mensen zelf hun jas kunnen weghangen”, verklaart chef Bart De Pooter. “Maar ook een speelse knipoog naar de gastvrijheid die wij zo belangrijk vinden. Covid heeft ons in creatieve zin uitgedaagd. Voor mij is de lockdown een periode van reflectie geweest. Om mezelf en het restaurant kritisch in vraag te stellen en daaruit te leren. Eén ding is daarbij altijd het uitgangspunt gebleven: onze gasten moeten zich welkom en op hun gemak voelen, veranderende omstandigheden of niet.We hebben van alles ondernomen, zodat je hier ook in het post-coronatijdperk kan genieten van een beleving op tweesterrenniveau.”

 

 

Pastorale
Laarstraat 22 – 2840 Rumst
t. 03 844 65 26
www.depastorale.be