TOP

Feuerring

Dit jaar is de eigen tuin echt dé ontspanningsplek bij uitstek Nog mooier wordt het rond de vuurring, de Original Feuerring, waaraan je je kunt verwarmen. Haar vorm is een streling voor het oog en het oplaaiend vuur verlegt de focus naar belangrijke en essentiële dingen. Maak het beste van deze tijden waar onze sociale contacten beperkt zijn, en geniet met je eigen bubbel, met je partner en gezin, rond de originele vuurring, Original Feuerring. Onze twee toegewijde studiomedewerkers, Joel en Laura, hebben hun avond nog gezelliger gemaakt met een heerlijke groentencombinatie: groene asperges, – bereid op de hete vuurring zonder olie met twee grillspatels – geroosterde prei-ringen met fetakaas, een kleurrijke mix van aardappelblokjes en half gegrilde witlofstronken gevuld met peer en gorgonzola, op smaak gebracht met roze peper. Heerlijk!