TOP

Feuerring

Genieten van de zomer!

Zoveel mogelijk genieten van de natuur, op reis gaan en nieuwe dingen ontdekken, andere mensen en hun levenstijlen leren kennen … De levensstijl van Chris Balmer zorgt ervoor dat hij meestal echt “relaxt” onderweg is. “Leef je leven op de manier die bij jouw past”, dat is het levensmotto van Chris. “Wanneer de dingen volgens een vast stramien verlopen ben ik niet gelukkig. Bijgevolg probeer ik bewust mijn leven niet te leven in de “08/15”-versie (“9 to 5”). Dat wil zeggen dat ik opensta voor nieuwe dingen en nieuwsgierig ben. Bovenal probeer ik echter in een zo groot mogelijke vrijheid te leven.” Al kort na zijn verhuizing naar Immensee leren Chris Balmer

Samen met Christoph Herzig heeft Chris met Makai-Boards een merk gevestigd voor het ondertussen erg populaire peddel-surfen; ook een klein succesverhaal voor Chris en “Chregu”. Het vroeg om wat risico en investeringen, maar de vrienden kunnen bovenal terugkijken op een plezierige tijd en reeds een aantal succesvolle jaren. “Wij onderscheiden ons door de overzichtelijke omvang van het merk, de kwaliteit, de lifestyle, de persoonlijke band met de klant en de service,” zegt Chris. “Makai betekent voor mij vooral: lifestyle, kwaliteit, plezier, vrije tijd en werk en elke dag een enorm spannende uitdaging.”

en Feuerring-uitvinder Andreas Reichlin elkaar in de hechte buurt kennen. “Wanneer het klikt, dan klikt het”, zegt Chris, “ik hou van zijn stijl, zijn humor en ben erg onder de indruk van hetgeen hij maakt. Natuurlijk hebben we onze verschillen, maar ik denk dat we op de een of andere manier toch een band met elkaar hebben.” Als ervaren kok heeft Chris al snel de mogelijkheden van de Feuerring gezien en sindsdien grilt hij zijn gerechten steeds hier op – zowel privé als op de vele Feuerring-evenementen waarop hij het Feuerring-team ondersteunt. Wij vergezellen Chris en zijn vriendin Claudia tijdens een uitstapje in de natuur, samen met Jörg van Feuerring, partner Manu en trouwe metgezel, hond Momo: de boards van Chris en de Feuerring mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

 

Feuerring GmbH
Tieftalweg 3 – 6405 Immensee
t. 0041 41 850 70 58
www.feuerring.ch