TOP

Schuivende volumes

Bouwen is erg persoonlijk. Dat hebben ze bij b+ villabouw door hun jarenlange ervaring erg goed begrepen. Het is precies daarom dat hun bouwproces begint bij luisteren. Vanaf het eerste ontwerp tijdens de voorstudie geniet de klant van een strikte opvolging van timing en budget. Voor deze villa hebben b+ villabouw en Coopers Design uit Westerlo de handen in elkaar geslagen om de droom van de bouwheer te verwezelijken.

Het projectteam van b+ gaat steeds op zoek naar een functioneel concept dat ook esthetisch aansluit op de verwachtingen van de bouwheer. Een persoonlijke projectleider dient als centraal aanspreekpunt om het project perfect op te volgen en het volledig af te stemmen op de verlangens van de klant, of het nu om de materialen, de interieurinrichting of zelfs de tuinaanleg gaat.

Op volgende bladzijden krijgen we hier een mooi voorbeeld van. In het concept van deze eigentijdse woning wordt vakkundig de geest vervat van de bouwheer. b+ creƫerde een bijzonder rustige en lichte sfeer in een statig, modern interieur. Door overbodige franjes te weren richten ze zich op de elegantie van transparantie in design. Home Sweet Home ging gretig in op de uitnodiging om deze realisatie te komen ontdekken.

b+
016 55 35 60
www.bplus.com